MONSTRUOZNO! SRBIN BRUTALNO UBIJEN U NEMAČKOJ: Turski kik-bokser krvnički pretukao Iliju (40), lekari se tri dana borili za njegov život!
Foto: Privatna Arhiva

TRAGEDIJA U HANOVERU

MONSTRUOZNO! SRBIN BRUTALNO UBIJEN U NEMAČKOJ: Turski kik-bokser krvnički pretukao Iliju (40), lekari se tri dana borili za njegov život!

Crna Hronika -

Očevici tvrde da je dvadesetosmogodišnjak, za kog se kasnije ispostavilo da je kik-bokser turskog porekla, svom snagom rukama i nogama tukao Iliju koji je ležeći na podu pokušavao da zaštiti glavu, sve dok nije ostao bez svesti

Ilija Tunjić (40) tragično je nastradao nakon što ga je turski kik-bokser krvnički pretukao u prometnoj ulici u nemačkom gradu Hanoveru Kako Kurir saznaje, incident se dogodio 8. oktobra u 15:20h u prometnoj ulici Lime štrase u Hanoveru. - Moj prijatelj je tokom šetnje ulicom slučajno prešao u biciklističku zonu, kada je pored njega prošao dvadesetosmogodišnji biciklista i, prema rečima očevidaca, uputio mu nekoliko psovki. Ilija nije reagovao, međutim vrlo brzo ponovo su se sreli nakon čega je došlo do verbalnog okršaja, a zatim je biciklista fizički nasrnuo na Iliju i zverski ga pretukao.

Krvnički ga je tukao dok je bio na zemlji, sve dok Ilija nije prestao da se pomera - kaže prijatelj tragično nastradalog muškarca.

Ilija Tunjić
Ilija Tunjićfoto: Privatna Arhiva

Očevici tvrde da je dvadesetosmogodišnjak, za kog se kasnije ispostavilo da je kik-bokser turskog porekla, svom snagom rukama i nogama tukao Iliju koji je ležeći na podu pokušavao da zaštiti glavu, sve dok nije ostao bez svesti. Među očevicima našao se i jedan lekar koji je pokušao da mu pruži pomoć, a ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć, koja je Iliju u besvesnom stanju prevezla u bolnicu. Ilija je u bolnicu stigao u kritičnom stanju, a uprkos borbi lekara, nije uspeo da se probudi iz kome i tri dana kasnije je preminuo.

foto: Privatna Arhiva

Prema rečima prijatelja nastradalog, postoji indicija da je neko od prisutnih snimio događaj, te se nada da će policija preduzeti sve mere da se ovaj monstruozni čin najstrože osudi i kazni. Inače, četrdesetogodišnji Ilija sin je uglednog i poznatog hanoverskog ugostitelja Branislava Tunjića. Diplomirao je režiju u Americi, ali se nakon penzionisanja oca sa bratom Aleksandrom posvetio porodičnom biznisu i uspešno rukovodio ugostiteljsko-hotelijerskim objektima. Osim toga, 2006. godine sa bratom je osnovao košarkaški klub, koji se danas uspešno takmiči u Prvoj regionalnoj ligi.

foto: Privatna Arhiva

Prijatelji nesrećno nastradalog za njega imaju samo reči hvale. - Voleo je Beograd. Svaku priliku koristio je da dođe u našu prestonicu, uživao je u druženju, bio je miran i uvek vedar i nasmejan - kažu neutešni prijatelji.

Ilija će biti sahranjen u rodnom Hanoveru, u ponedeljak 22. oktobra.

foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track