NAJSTRAŠNIJA PRIČA IZ SRBIJE! SILOVALI ŽENU KOJA IMA RAK! Čupali joj nokte, nabijali metlu u genitalije, mokrili u usta!
Foto: Luka Šarac, Privatna Arhiva

UŽAS

NAJSTRAŠNIJA PRIČA IZ SRBIJE! SILOVALI ŽENU KOJA IMA RAK! Čupali joj nokte, nabijali metlu u genitalije, mokrili u usta!

Crna Hronika -

Nakon hapšenja Nenada P. (35) i njegove nevenčane supruge Mileve M. (27) iz Velikog Polja kod Obrenovca, koji su skoro dve godine držali u zatočeništvu Jelenu V. (28) i brutalno se iživljavali nad njom, isplivali su stravični detalji sudbine nesrećne Jelene.

Kako nezvanično saznajemo, žrtva uhapšenih monstruma godinama je živela u nemaštini, a pre nekoliko godina preminuo joj je suprug, nakon čega se i sama teško razbolela.

Umro joj muž

- Jelena je rodom iz Banata. Mlada se udala, a muž joj se razboleo od raka. Dok je bio teško bolestan, brinula se o njemu, ali bolest je savladala čoveka i on je preminuo. Posle toga je i sama Jelena navodno obolela od kancera, zbog čega je i operisana. Jelena je sve vreme živela od socijalne pomoći. U januaru prošle godine se posvađala sa roditeljima i negde u to vreme Mileva M., koja joj je inače drugarica iz škole, uzela ju je pod svoje i tada je za nju počeo neviđeni pakao - kaže naš izvor i dodaje da je Mileva slagala Jelenu da će joj, ako pređe kod njih, naći dobar posao i obezbediti joj bolje uslove za život.

Zlotvor... Mileva M.
Zlotvor... Mileva M.foto: Privatna Arhiva

Prema rečima našeg izvora, Jelenu je u Velikom Polju, umesto boljeg života, sačekao užas kakav se u Srbiji ne pamti. - Mileva i njen suprug Nenad držali su je kao roba. Oduzeli su joj dokumenta i terali je da prosi. Uzimali su joj 12.000 dinara socijalne pomoći, a njoj nisu davali ni dinara. Jadna žena je u početku pokušavala da pobegne iz kandži mučitelja, ali nije uspela. Mileva ju je tukla čime je stigla - ispričao je za Kurir komšija osumnjičenog bračnog para.

Pretili joj smrću

Prema njegovim rečima, kolovođa jezive torture bila je Mileva, koja je maltretirala i svog supruga i njihovo petoro dece. - Mileva je išla toliko daleko u svom iživljavanju da je nesrećnu ženu čak i silovala metlom. Nokte joj je čupala kleštima, pekla ju je žaračem po telu i terala da jede izmet. Svoju decu je terala da Jeleni mokre u usta. To šta je ta bolesna žena preživela, retko ko bi mogao da izdrži. Pritom je teško bolesna i operisana, a monstrumi je nijednom nisu odveli kod lekara - kaže komšija i dodaje da je Jelena živela kod Mileve i Nenada puna 22 meseca. - Komšije su znale šta se dešava u toj kući, ali niko nije smeo javno da priča o tome. Ljudi su više puta anonimno prijavljivali policiji Milevu i Nenada. Policajci su nekoliko puta dolazili na njihova vrata, ali je Jelena uvek govorila da komšije izmišljaju. Toliko ih se plašila da nije smela da kaže kroz šta prolazi. Trpela je iživljavanje jer su joj Mileva i Nenad govorili da će je ubiti i da će njeno telo zakopati iza kuće, tako da niko nikada neće saznati gde je - kaže izvor i dodaje da je policija zatekla Jelenu vezanu lancima na podu.

Mišljenje psihijatra MILEVA JE SADISTA

foto: PrintScreen

Psihijatar Ivica Mladenović smatra da se brutalno nasilje koje su Mileva M. i njen suprug Nenad P. vršili nad svojom žrtvom sreće i kod muškaraca i kod žena. - Reč je o ozbiljnoj patologiji, o osobama koje pokazuju znake poremećaja ličnosti i psihopatiju. Teško je dati logično objašnjenje za takvo morbidno iživljavanje, osim da je reč o sadizmu i niskim porivima da se od žrtve pribavi materijalna korist - objašnjava psihijatar.

NVO Astra NAJBRUTALNIJI ZLOČIN

foto: Beta/Media Centar

Katarina Ivanović iz NVO Astra naglašava da je slučaj Jelene V. jedan od najbrutalnijih za koji su čuli poslednjih godina. - Žrtve su zastrašene, preživele su fizičko i psihičko zlostavljanje, neretko ih drogiraju i, po standardnom šablonu, one ne žele da prijave svoju situaciju, odbijaju da priznaju šta im se dešava jer su uplašene pretnjama i ucenama i boje se za porodicu - objasnila je naša sagovornica i dodala da je zaprećena kazna za trgovinu ljudima od tri do 12 godina zatvora.

foto: Kurir

U DANAŠNJEM KURIRU ČITAJTE JOŠ:

ZLATNE SRPKINJE: Srbija ima najbolje odbojkašice na svetu!

Strah među Srbima na KiM: Albanci silom hoće i na jug Srbije

IVICA DAČIĆ ZA KURIR: SPS i SNS ne postoje bez mene i Vučića

Haos u beogradskoj gimnaziji: Umesto da bude smenjena, direktorka vodi dve škole!

SAČUVAJTE DŽEP: Ušteda i do 2.000 dinara po gumi preko Drine

SASLUŠANE UBICE IZ MIŠLJENOVCA: Nismo hteli da ubijemo Sašu!

HRVATSKI MEDIJI TVRDE: Huligan ipak nije ubijen, sam je izašao iz kola i poginuo!

HOLIVUDSKI GLUMAC ODUŠEVLJEN NAŠOM PEVAČICOM: Van Dam objavio Draganinu rođendansku čestitku!

NIKOLIĆEVA NE ODUSTAJE OD RAZLAZA: Ana iselila Rastu iz stana!

ŽIVOT I ZDRAVLJE

KURIR VAM DANAS POKLANJA NOVI BROJ MAGAZINA LENA: Otkrivamo kako možete da usporite osteoporozu

I ove nedelje samo uz Kurir poklon najbolji porodični magazin u Srbiji!

Kada dođete u pozne godine, počinju da se javljaju mnoge bolesti koje vam do tad nisu bile poznate.

Jedna od njih je osteoporoza. Ukoliko često lomite neku kost bez mnogo jakog udarca, to je crveno svetlo da se obratite lekaru, jer osteoporoza kuca na vrata. Magazin Lena vam daje savete kako da usporite napredak ove bolesti.

Dejan Pantelić govori o svojoj borbi sa kancerom i šta mu je pomoglo u najtežim trenucima.

Pročitajte još: tekst o Jovanu Dučiću, pesniku koji je Aleksi Šantiću preoteo verenicu, do kakvih posledica može da dovede bronhitis ukoliko ne reagujete na vreme, šta je to što nagriza svaku ljubavnu vezu.

Čekaju vas i sjajni recepti za slavska predjela.

Lena - vaš saputnik, prijatelj i vodič kroz život!

foto: Kurir

EKSKLUZIVNO

U DANAŠNJEM KURIRU DOBIJATE NA POKLON NASTAVAK FELJTONA O PUPINU: Saznajte i šta je slavnog naučnika iz Idvora vodilo kroz život

Dnevne novine KURIR danas objavljuju novi deo feljtona autorke Aleksandre Ninković Tašić sa ekskluzivnim i do sada neobjavljenim pričama i fotografijama iz života Mihajla Pupina.

U novom nastavku priča o Mihajlu Pupinu saznaćete sve o njegovom odnosu sa majkom. Bila nepismena žena, ali su njene reči nosile veliku mudrost.

Oni su često razmenjivali ideje, a neki njeni saveti su odredili njegov životni put. Otkrićemo vam i koliko su sličan odnos sa majkom imali Mihajlo Pupin i Nikola Tesla. Pupin nije verovao samo u nauku, a u današnjem feljtonu ćemo vam pokazati šta je po njegovom mišljenju bila najlepša poruka božanstva ljudima na zemlji.

U narednom broju pročitajte: Kome je pisao Pupin i šta? Ko je njemu slao poruke i molbe?

foto: Kurir

Čitajte u današnjem KURIRU!

(Kurir.rs/Jelena Ivić Foto: Kurir, Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track