NEBOJŠA MIĆIĆ SE OPORAVLJA OD POVREDA: Otac voditeljke Pinka svaki dan ide kod lekara
Foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas/privatna arhiva

eksplozija na voždovcu

NEBOJŠA MIĆIĆ SE OPORAVLJA OD POVREDA: Otac voditeljke Pinka svaki dan ide kod lekara

Crna Hronika -

Tata Marijane Mićić, povređen prošle nedelje kada je eksplodirao "golf 4", kojim je upravljao, svakodnevno ide na previjanja. Porodica i dalje ne zna ko je postavio eksploziv pod njihov auto

Nebojša Mićić, otac glumice i voditeljke Marijane Mićić, koji je povređen prošle nedelje u eksploziji automobila, oporavlja se od povreda i svakodnevno odlazi na previjanja u Urgentni centar.

automobil potpuno uništen
automobil potpuno uništenfoto: Dado Đilas

Podsetimo, dok je Mićić išao ka svojoj staklorezačkoj radnji na Voždovcu, ispod njegovog "golfa 4" eksplodirala je bomba, koja je bila postavljena ispod suvozačevog sedišta. Na svu sreću, on je uspeo da izađe iz automobila u plamenu i potraži pomoć. U eksploziji je zadobio povrede ruke, a od siline detonacije, pukla mu je bubna opna.

Marijana bila uz oca od prvog trenutka
Marijana bila uz oca od prvog trenutkafoto: Kurir, Printscreen Instagram

- Porodica se polako smiruje i svi rade na Nebojšinom oporavku. Oni i dalje nemaju nikakve informacije o samom događaju i nije im jasno zbog čega je neko postavio bombu pod njihov automobil kada oni nisu umešani u kriminalne radnje. Reč je o poštenim ljudima koji drže staklorezačku radnju i koji se nikome nisu zamerili - rekao nam je izvor blizak porodici.

Istraga eksplozije ide u više pravaca, a sumnja se da je posredi ozbiljna greška i da je neko pomešao automobil porodice Mićić sa nekim drugim vozilom.

(Kurir.rs/ J.I. / Foto:Dado Đilas, Damir Dervišagić, printskirn Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track