HALUCINIRAO DA GA JURE PA SKOČIO KROZ PROZOR?! Smrt Kekinog čoveka ostaje MISTERIJA! JEZIVI JAUCI ODJEKIVALI ĐUŠINOM
Foto: Nemanja Pančić, Vladimir Šporčić

nesreća u CENTRU BEOGRADA

HALUCINIRAO DA GA JURE PA SKOČIO KROZ PROZOR?! Smrt Kekinog čoveka ostaje MISTERIJA! JEZIVI JAUCI ODJEKIVALI ĐUŠINOM

Crna Hronika -

Nenad Grujović nađen u utorak oko 22 sata u lokvi krvi ina trotoaru ispred svoje zgrade u Đušinoj ulici. Njegova supruga pozvala Hitnu pomoć i rekla da je njen muž pao sa 10 metara visine

Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, osuđivani kriminalac i navodni član kriminalne grupe odbeglog Dejana Stojanovića Keke, poginuo je u utorak uveče pošto je pao s terase svog stana u Đušinoj ulici u centru Beograda.

balkon sa kog je pao
balkon sa kog je paofoto: Vladimir Šporčić

Kako saznajemo, Crni Gruja je kobne večeri bio u stanu sa suprugom i dvoje male dece kada je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima pao sa 10 metara visine na trotoar.

Umro u Urgentnom

- Grujovićeva supruga je oko 22 sata pozvala Hitnu pomoć. Izuzetno uznemirenim glasom rekla je da je njen suprug pao s njihovog balkona. Ekipa Hitne pomoći zatekla je Grujovića u lokvi krvi na pločniku. Bio je bez svesti i hitno je prevezen u Urgentni centar. Lekari su dva sata reanimirali Grujovića, ali on je oko ponoći preminuo - kaže naš izvor.

Prema rečima izvora, okolnosti pod kojima je nekadašnji pripadnik Kekinog klana preminuo još uvek se proveravaju. Policija je na licu mesta utvrdila da nema elemenata krivičnog dela, to jest da Grujović na telu nema povrede koje bi ukazivale na to da ga je neko gurnuo ili da je trpeo neko nasilje pre kobnog pada.

foto: Nemanja Pančić, Vladimir Šporčić

- Ono što je za sada poznato jeste da je on sam skočio sa svog balkona, ali nije utvrđeno da li je to učinio namerno ili slučajno - kaže izvor.

Prijatelji preminulog kriminalca juče su bili u šoku i, kako kažu, ne veruju da se Crni Gruja ubio.

zgrada u kojoj se dogodila nesreća
zgrada u kojoj se dogodila nesrećafoto: Vladimir Šporčić

- On nije bio tip koji bi digao ruku na sebe. Pa on je proveo skoro 10 godina u pritvoru. Bio je pod velikim psihološkim pritiskom i čak ni u tim situacijama nije pokazivao da je labilan. Jednostavno, ništa u njegovom ponašanju nije ukazivalo na to da namerava da izvrši samoubistvo - rekao je jedan njegov prijatelj i dodao da oni sumnjaju da je Nenad kobne večeri možda bio pod dejstvom narkotika.

Koristio opijate?

- Sumnjamo da je u poslednje vreme koristio opijate i jedino logično nam je da je u utorak možda preterao s narkoticima, zbog čega je upao u loš trip. Mislimo da je moguće da je halucinirao da ga neko juri, možda policija, možda neki kriminalci, i da je zbog toga izašao na balkon. Naređena je i toksikološka analiza, pa očekujemo da će nam rezultati razjasniti sve - ispričao je prijatelj Crnog Gruje, napominjući da je on bio zabrinut za bezbednost otkako je izašao iz zatvora 2016. i da je zbog toga nosio pancir.

Iz Grujovićevog stana juče se čuo plač njegove supruge. - Kako ću ja sad sama s dvoje dece - kukala je očajna žena, nakon čega je iz stana izašao Grujovićev otac, koji nije želeo da daje izjave.

foto: Kurir

Kekina grupa Gruja bio u ozloglašenom klanu

foto: Privatna Arhiva

Nenad Grujović, zvani Crna Gruja, u beloj knjizi MUP bio je označen kao član kriminalnog klana Dejan Stojanovića Keke s Novog Beograda, a navodno je bio imenovan kao šesti član ove ozloglašene bande. Dejan Stojanović Keka godinama se nalazi u bekstvu, a u beloj knjizi MUP navodi se da je njegova grupa jedna od najopasnijih. Naime, kako se navodi u knjizi, uslov za ulazak u Kekinu grupu bio je da članovi već imaju izvršeno ubistvo ili pokušaj ubistva. Prema ovim navodima, grupa je izvršila više težih krivičnih dela za koja su podnošene krivične prijave koje nisu okončane presudama, a izvršioci su na slobodi: ubistva, pokušaje ubistva, razbojništva, iznude, ucene, nasilničko ponašanje, oduzimanje motornih vozila, vraćanje ukradenih vozila uz otkup, krijumčarenje droge.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Pančić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track