Najnovije vesti

DA LI JE OVO RAZLOG BRUTALNE LIKVIDACIJE KRALJA MALTE? ISPLIVALI NOVI DETALJI O SRBINU KOJI JE HLADNOKRVNO UBIO ŠEFA: Na poslu je progovorio srpski, a onda je usledio ŠOK!
Foto: Kurir, Printscreen

Na suđenju se smejao porodici žrtve

DA LI JE OVO RAZLOG BRUTALNE LIKVIDACIJE KRALJA MALTE? ISPLIVALI NOVI DETALJI O SRBINU KOJI JE HLADNOKRVNO UBIO ŠEFA: Na poslu je progovorio srpski, a onda je usledio ŠOK!

Crna Hronika

Bojan Čmelik, Srbin koji je optužen za ubistvo Huga Četkutija preduzetnika sa Malte, dva puta je otpušten sa posla, prenose lokalni mediji. 

 

Kako se navodi, Bojan je drugi put otpušten sa posla jer je navodno govorio srpski na poslu, što je protiv pravila te firme. 

 

"U firmi postoji pravilo da se govori jedino engleski jezik ili malteški, zato što mi ne govorimo srpski. Jedna od razloga zašto sam ga otpustio jeste taj što je imao stav: "Ja ću govoriti srpski ako želim", rekao je Noel Falzon, sin ubijenog Huga i direktor pet njegovih kompanija.

 

Noel Falzon je juče svedočio na sudu protiv Čmelika, a poslednje ročište je moralo da se odloži nakon što je sin ubijenog preduzetnika u sudnici izgubio kontrolu i počeo je da vređa Čmelika,  dok se Bojan smejao porodici ubijenog.

 

Kako prenose lokalni mediji, Falzon je rekao da je lično otpustio Srbina, kao i da ga je poslednji put video posle septembra 2017. godine kada je došao po platu.

foto: PrintScreen

 

"To je bio poslednji put kada sam ga video pre ubistva", rekao je Falzon.

 

Bojan je inače počeo da radi u kompaniji u februaru 2017. godine. Prvi put je navodno otpušten nakon što se nije pojavio  na poslu tokom novogodišnje noći u jednoj od Hugovih firmi.

 

 

 

 

Podsetimo, zločin se dogodio 6. jula ove godine u mestu Pačevil na Malti. Čmelik je izbo biznismena kod koga je ranije bio zaposlen, a Ketkuti je preminuo nekoliko dana kasnije. Tokom istrage je utvrđeno da je Bojanovo pravo prezime Mitić i da je u Srbiji već robijao zbog pljačke.

 

Kako su tada preneli mediji, u okviru istrage stravičnog ubistva, veštaci su potvrdili da Čmelik u trenutku ubistva nije bio pod dejstvom droge.

 

(Kurir.rs/lovemalta.com)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...