UHAPŠEN NASILNIK IZ PARAĆINA: Pretukao ženu i sinove, pa oteo maloletnu ćerku!
Foto: Profimedia

NASILJE U PORODICI

UHAPŠEN NASILNIK IZ PARAĆINA: Pretukao ženu i sinove, pa oteo maloletnu ćerku!

Crna Hronika -

Zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, policija uhapsila Sašu P., koji je nakon što je prijavljen policiji pokušao da pobegne

Paraćinska policija posle kraće potrage uhapsila je Sašu P. (36) iz naselja Mirilovac u ovom gradu, zbog sumnje da je u utorak pretukao suprugu T. P. i dvojicu sinova starih devet i sedam godina.

Osumnjičenom je, kako saznajemo, određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će s krivičnom prijavom za nasilje u porodici biti priveden u Osnovno tužilaštvo, gde će biti saslušan.

- Saša P. je u svojoj kući tukao suprugu i sinove. Nesrećna dečica su uspela da pobegnu kod bake i ispričaju joj šta se dogodilo. Ona je odmah pozvala policiju, ali kad su policajci došli u kuću, Sašu P. nisu zatekli. Ispostavilo se da je on, znajući da će doći policija, pobegao iz kuće i sa sobom odveo trogodišnju ćerku. Nju, navodno, nije tukao, ali će to naknadno biti utvrđeno - priča naš sagovornik iz istrage i dodaje da su dečacima u bolnici konstatovane lakše povrede - modrice i oguljotine.

Nakon dva dana intenzivne potrage, najpre je pronađena devojčica kod Sašinih rođaka, a potom i on.

- Devojčica je vraćena majci naizgled nepovređena, a on je zadržan u policiji, koja je protiv njega podnela krivičnu prijavu, i biće po kratkom postupku procesuiran - dodao je naš sagovornik.

U Centru za socijalni rad u Paraćinu kažu da su majka i troje dece izmešteni iz porodične kuće i zbrinuti kod rođaka, van opštine Paraćin. Prema njihovoj evidenciji, do sada nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

Komšije u šoku Delovali su kao skladna porodica

Reporteri Kurira juče su razgovarali s komšijama bračnog para, koje su bile šokirane incidentom. - Ne znamo zašto su se posvađali, ali ovako nešto nismo očekivali. Uvek su se lepo slagali i delovali kao skladna porodica. Zaprepastilo nas je kad je Saša otišao sa ćerkicom - rekle su nam komšije.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Ilustracija Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track