STRAŠNA PORODIČNA TAJNA U RUŠNJU: Muškarac koji je davio ženu, obesio se na istom mestu gde i njegov brat!
Foto: Vladimir Šporčić

užas

STRAŠNA PORODIČNA TAJNA U RUŠNJU: Muškarac koji je davio ženu, obesio se na istom mestu gde i njegov brat!

Crna Hronika -

"Pre tri godine u istoj pomoćnoj zgradi njegov stric se obesio o gredu od betona. Nesrećnik je samo promenio kanap. I njegov brat od ujaka je na isti način izvršio samoubistvo, lično sam ga skinuo sa grede."

Ovako priča komšija muškarca Gorana R. (53) koji je u noći između srede i četvrtka izvršio samoubistvo, nakon davljenja supruge u Ulici oslobođenja u Rušnju.

Stravična drama odvijala se pred zoru u porodičnoj kući, priča komšija Ž. N.

- On je davio suprugu, ali je ona u jednom momentu pala. G. R. je verovatno pomislio da ju je ubio, otišao u pomoćni objekat, okačio kanap i obesio se. Supruga S.R. je ujutru, kada se osvestila, počela da ga traži i zatekla stravičan prizor - priča komšija Ž.N.

Da tragedija bude veća, on je treća osoba u porodici koja je izvršila samoubistvo na isti način. Isto su učinili i njegov brat od ujaka i stric.

- Goranov stric je imao skoro 90 godina. Sećam se da je govorio: "Dokle da živim? I ovo mi je mnogo". Onda je presudio sebi. Sada je to isto učinio Goran iako nije delovalo da ima ozbiljnih problema. Šta je bilo unutar zidina njihove kuće i, pre svega, u njegovoj glavi, to je samo on znao - priča komšinica kroz suze napominjući da ne može da gleda prekoputa u porodičnu kuću nesrećne porodice jer joj je sve mnogo tužno.

Prema pisanju beogradskih medija, Goran je takođe pre desetak dana otpušten iz psihijatrijske ustanove jer se godinama borio protiv depresije.

- Više puta je bio hospitalizovan i pio je lekove. U poslednje vreme se ponašao jako čudno, nisam znao tačan razlog ali ta se promena dosta primećivala. Pretpostavljam da je uzrok tome otkaz koji je ranije dobio u preduzeću - dodaje Ž.N.

Prema rečima komšija, Goran je bio uzoran, vredan i pošten čovek, a njegova porodica je važila za imućnu.

"Kako će deca bez njega?"

U razgovoru sa komšijama i rođacima s stradalog Gorana saznali smo da deci još nisu saopštili tragične detalje. Dve ćerke, od kojih je jedna gimnazijalka, a druga u osnovnoj školi, trenutno su smeštene kod rođaka, dok je njihova majka Slavica prevezena u Urgentni centar.

- Deca su zlatna, kao i Goranova supruga. Ma cela porodica je za primer. Dobri domaćini, pošteni, vredni... Niti je Goran bio mangup, nit' pijanica. Nikako ne mogu da shvatim zašto je ovo uradio. Skamenio sam se kad sam čuo - kaže komšija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track