BRUTALNO PRETUČENI FUDBALER IZ PRIJEPOLJA I DALJE U KOMI: Branio devojku dok su joj dobacivali, a onda je krenuo UŽAS! Udarali su ga čime su stigli
Foto: Printscreen/Youtube

i dalje kritično

BRUTALNO PRETUČENI FUDBALER IZ PRIJEPOLJA I DALJE U KOMI: Branio devojku dok su joj dobacivali, a onda je krenuo UŽAS! Udarali su ga čime su stigli

Crna Hronika -

U Kliničkom centru u Beogradu u subotu je nastavljena borba za život Emira Hamzića, fudbalera iz Prijepolja, koji je u noći između petka i subote krvnički pretučen na jednoj od prijepoljskih ulica samo zato što nije oćutao izgrednicima koji su vređali njegovu devojku.

Za razliku od prethodnog dana iz Beograda su Prijepolje stigle nešto lepše, ali za sada ne i previše optimistične vesti.

"Operisan mu je hematom na mozgu, i daje ga drže u komi, na aparatima. Na vezi sam sa njegovim roditeljima, prenose reči lekara da je njegovo stanje stabilno, ali još uvek kritično. Još uvek je rano za prognoze, ali svi se nadamo u da će lečenje teći u pozitivnom smeru", ispričao je Miloje Matović, predsednik FK Polimlje.

Kako kaže, siguran je da teško povređeni fudbaler nije inicirao sukob u kom je izvukao deblji kraj.

"Da je ijedan drugi igrač bio žrtva napadača možda bih i prihvatio priču da je on inicirao sukob, ali sa Emirom to nije slučaj. On je divan i vaspitan mladić ", kaže on.

Hamzić se u subotu oko dva sata ujutru sa grupom saigrača i devojkom vraćao iz diskoteke. Ispred jedne pekare, gde se njegovo društvo razdvojilo na više strana, neko iz grupe mladića koja se tu nalazila nepristojno je dobacilo njegovoj devojci, na šta je on odbrusio. Istog trenutka na njega su skočila trojica izgrednika.

"Tukli su ga čime su stigli, toliko žestoko da mu je naprsla lobanja. Čak i kada je pao nastavili su nemilice da ga udaraju. U glavi su mu pronađeni komadi stakla, pa se pretpostavlja da su ga udarali i flašama", ispričao je jedan poznanik Hamzića.

foto: Dado Đilas

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju potvrđeno nam je da će S.N. (23), jedan od trojice mladića koji su tukli Hamzića, a kome je određeno zadržavanje, biti izveden pred tužioca koji će staviti predlog za određivanje pritvora.

S.N. se tereti za nanošenje teških telesnih povreda, kao i dvojica njegovih saučesnika, koji će, kažu u Prijepolju, zbog toga što su maloletni biti predati Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Fudbaleri Polimlja u nedelju su bez svog kapitena i najboljeg strelca odigrali utakmicu protiv Budućnosti iz Arilja. Iako se radilo o susretu dve prvoplasirane ekipe Zapadnomoravske zone, gol koji je postiglo Polimlje proslavljeno je bez velike pompe.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja