STRAVIČNO! Svetlana je vezala verenika, a njen bivši mu ODRUBIO GLAVU! Stravičan obrt u istrazi zločina kod Sremske Mitrovice
Foto: Privatna Arhiva

Novi detalji ubistva

STRAVIČNO! Svetlana je vezala verenika, a njen bivši mu ODRUBIO GLAVU! Stravičan obrt u istrazi zločina kod Sremske Mitrovice

Crna Hronika -

Svetlana J. (39) iz Divoša uhapšena zbog sumnje da je pomogla bivšem nevenčanom suprugu Dragutinu Mihajloviću (39) da sekirom ubije Sinišu J. (52), za kog je trebalo uskoro da se uda

Svetlana J. (39) iz Divoša kod Sremske Mitrovice uhapšena je zbog sumnje da je pomogla bivšem nevenčanom suprugu Dragutinu Mihajloviću Žući (39) da sekirom ubije njenog verenika, pekara Sinišu J. (52).

Kako Kurir saznaje, do obrta u istrazi je došlo nakon saznanja da je i Svetlana učestvovala u zločinu.

- Najpre se verovalo da je Dragutin došao u njenu kuću, zatekao Svetlanu i Sinišu u krevetu i u nastupu ljubomore i besa nesrećnog čoveka iskasapio sekirom.

Žuća došao prvi

- Međutim, nakon detaljne istrage utvrđeno je da su Svetlana i Dragutin bili u kući kada je Siniša došao s posla. Mihajlović je nakon svađe najpre nekoliko puta sekirom udario Sinišu u glavu i onesvestio ga. Potom je tražio od Svetlane da ga veže, što je ona i uradila, a kasnije ga je dokrajčio i odrubio mu glavu sekirom - rekao je izvor Kurira blizak istrazi. On objašnjava da je najpre uhapšen Dragutin, a nekoliko sati kasnije i Svetlana, kojoj se stavlja na teret da mu je pomogla da izvrši zločin.

Meštani su potvrdili da je Dragutin bio u kući pre nego što je došao Siniša.

- Jedan komšija kaže da je Dragutina Žuću video u autobusu za Divoš u petak uveče oko 19 sati i da je bio mrtav pijan. S druge strane, pekar Siniša je to isto veče oko 18 sati otišao da radi u Sremskoj Mitrovici. Najverovatnije je da je Žuća zapravo noć proveo kod Svetlane, jer je iz drugog sela, a da je Siniša došao ujutru s posla kod nje - priča komšija. Prema njegovim rečima, znajući Žućinu narav, verovatno je došlo do svađe kada je Siniša došao.

foto: Privatna Arhiva

Hteo da se oženi njom

Meštani kažu da se Svetlana J. godinama bavila prostitucijom, a da je s Mihajlovićem bila nekoliko godina u vezi i da su živeli nevenčano.

- Svetlana je kuću u Divošu kupila pre nekoliko godina - priča komšija koji nije želeo da mu obajvljujemo ime.

Prema njegovim rečima, nesrećni Siniša J. je bio zaljubljen u Svetlanu.

- Niko od nas ne zna da li ima porodicu i odakle je tačno. Imao je nameru da je uskoro oženi i svaki dan je dolazio kod nje - kaže naš sagovornik.

Bolesna ljubomora

PREBIO I SVETLANINOG MOMKA IZ BOSNE

Svetlanine komšije kažu da je sa Mihajlovićem bila najduže u vezi i da ovo nije bio prvo put da on nasrne na njenog partnera sa kojim bi je zatekao.

- Svađali su se često i mirili. Jednom joj je zapalio kuću, a nju i njenu sestru i sestrinu decu je zaključao u sobu. Srećom, vatrogasci su brzo došli. Jednom je pretukao njenog ljubavnika koji je iz Bosne i Hercegovine i kog je video s njom. Bio je i u zatvoru zbog nasilničkog ponašanja, bio mu je zabranjen prilazak Svetlani - kažu meštani.

(Kurir/Jelena Rafailović Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track