HOROR U NOVOJ PAZOVI: Došli su iz grada, Slobodan je uzeo Zoričin telefon, a zbog onog što je pročitao ZGRABIO JE NOŽ I IZBO JE!
Foto: Facebook

PORODIČNO NASILJE

HOROR U NOVOJ PAZOVI: Došli su iz grada, Slobodan je uzeo Zoričin telefon, a zbog onog što je pročitao ZGRABIO JE NOŽ I IZBO JE!

Crna Hronika -

Slobodan Belegišanin (46) uhapšen je zbog sumnje da je nožem izbo nevenčanu suprugu Zoricu Stanisavljević (46) u njihovoj kući u Novoj Pazovi. Svađa je najverovatnije izbila zbog ljubomore

Slobodan Belegišanin (46) iz Nove Pazove, koji je u utorak ujutru uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije nevenčanu suprugu Zoricu Stanisavljević (46), najverovatnije je na ženu nasrnuo iz ljubomore jer je, navodno, u njenom telefonu video sumnjive poruke.

Kako saznajemo, pokušaj ubistva dogodio se oko pet sati ujutru u Ulici Ratka Pavlovića, posle svađe supružnika.

Kuća Slobodana i Zorice u Novoj pazovi
Kuća Slobodana i Zorice u Novoj pazovifoto: Sonja Spasić

Uzeo joj telefon

- Slobodan i Zorica su kobnog jutra bili negde u gradu. Oko tri sata su najnormalnije prošli ulicom, a žestoka svađa, koja je prethodila pokušaju ubistva, otpočela je čim su ušli u kuću. Slobodan je, navodno, uzeo ženin telefon i u njemu pronašao poruke koje su joj navodno slali drugi muškarci. Ljut zbog sadržaja tih SMS poruka, Slobodan je napao ženu. Pobesneo je i počeo da je vređa i da traži objašnjenje. Zatim je otrčao u kuhinju, uzeo nož i u naletu ljubomore nasrnuo na Zoricu. Ubo ju je u leđa i grudi - kaže naš sagovornik i dodaje da je Slobodan potom otišao kod komšije.

foto: Sonja Spasić

- Ostavio je Zoricu u lokvi krvi i došao kod komšije. Sav usplahiren rekao mu je da zove policiju i Hitnu pomoć. Lekarska ekipa brzo je stigla u Pazovu i prevezla nesrećnu ženu u KBC Zemun, gde se lekari bore za njen život - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, Slobodan važi za čoveka preke naravi i za njega mnogi nemaju reči hvale.

Zorica Stanisavljević
Zorica Stanisavljevićfoto: Facebook

Radi u inostranstvu

- On godinama radi u inostranstvu. Jedno vreme je bio u Rusiji, a nedavno je došao iz Slovačke, gde je bio sa Zoricom. On, navodno, voli da popije i da se kocka. Većinu para koje zaradi prokocka i zbog toga je stalno bio u dugovima. Zorica se ljutila zbog tih njegovih poroka i prigovarala mu, ali nije vredelo. Moguće je da je i sada tražio novac od nje za svoj porok, zbog čega je izbila svađa - kaže izvor.

Kako saznajemo, Belegišanin je i ranije fizički i psihički maltretirao suprugu.

Slobodan i Zorica
Slobodan i Zoricafoto: Facebook

- Iako najstrašniji, ovo nije prvi incident koji se dogodio u njihovoj kući. Slobodan i Zorica su se i ranije često svađali zbog raznih stvari, a te svađe su se nebrojeno puta završavale fizičkim obračunima. Belegišanin je nesrećnu ženu brutalno tukao i nazivao pogrdnim imenima, zbog čega je Zorica često zvala policiju da interveniše - dodaje naš sagovornik.

Imaju tri ćerke

Komšije kažu da uhapšeni Slobodan Belegišanin sa Zoricom ima tri ćerke. - Oni žive sami u kući, a njihove ćerke su se odselile. Dolaze ponekad da ih obiđu, ali se ne zadržavaju. Najstarija ćerka je udata i radi u jednoj firmi. Zorica je zaista divna žena. Vredna je kao mrav, prava domaćica i radnik - kažu komšije.

(Kurir.rs/Dušan Stamenković/Foto:Sonja Spasić/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track