KRISTIJAN OSTAJE U ZATVORU! Odložena sednica na kojoj je trebalo da se raspravlja o uslovnom otpustu Golubovića na molbu njegovog branioca!
Foto: Dragana Udovičić

viši sud

KRISTIJAN OSTAJE U ZATVORU! Odložena sednica na kojoj je trebalo da se raspravlja o uslovnom otpustu Golubovića na molbu njegovog branioca!

Crna Hronika -

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu odložilo je sednicu na kojoj je trebalo da se raspravlja o uslovnom otpustu iz zatvora Kristijana Golubovića na molbu njegovog branioca.

Rasprava je odložena za 7. februar do kada bi trebalo da se pribavbi novi izveštaj i mišljenje kazneno popravnog zavoda u kome Golubović služi kaznu.

Puna kazna Goluboviću ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine.

Golubović je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima.

Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima.

Peta molba za odlaganje izvršenja kazna je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. godine.

Golubović je poznat i kao jedan od retkih preživelih iz dokumentarnog filma "vidimo se u čitulji" koji je snimljen početkom 90-tih godina.

Kurir.rs/I. Milićević/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track