KURIR NA LICU MESTA, TEŠKA NESREĆA KOD UMKE, ZATVOREN SAOBRAĆAJ KA OBRENOVCU: Žena pešak poginula u blizini fabrike kartona, muškarac teško povređen (VIDEO)
Foto: Printscreen RTS

obrenovački put

KURIR NA LICU MESTA, TEŠKA NESREĆA KOD UMKE, ZATVOREN SAOBRAĆAJ KA OBRENOVCU: Žena pešak poginula u blizini fabrike kartona, muškarac teško povređen (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 sati na Obrenovačkom putu poginula je pešak Svetlana K. (37), a muškarac pešak S. M. (33) teško je povređen i prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

- On je sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar - kazali su u Hitnoj pomoći.

foto: RTS Printscreen

Nesreća se dogodila kada je pešake, ženu i muškarca, udario automobil dok su prelazili put. Žena je preminula na licu mesta, dok je muškarac teško povređen i prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Za volanom je bio I. M. (37), a uzrok teške nesreće najverovatnije je bila slaba vidljivost, ali i to štoje ovo dvoje pešaka pretrčavalo ulicu van pešačkog prelaza.

Zasad nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće koja se dogodila u blizini fabrike kartona.

foto: Printscreen RTS

Obustavljen je saobraćaj od raskrsnice prema Železniku ka Obrenovcu. Uviđaj je u toku.

Hitna pomoć je do 7 jutros imala 101 intervenciju, od kojih 14 na javnom mestu. U toku jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je imala 134 intervencije, od kojih 38 na javnom mestu. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda.

(Kurir.rs/Foto: J. Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track