SRPKINJA (17) SILOVANA DO SMRTI?! Nije zadavljena, niti ubijena hladnim ili vatrnim oružjem... MISTERIJA STRAVIČNOG UBISTVA U NEMAČKOJ (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

zločin

SRPKINJA (17) SILOVANA DO SMRTI?! Nije zadavljena, niti ubijena hladnim ili vatrnim oružjem... MISTERIJA STRAVIČNOG UBISTVA U NEMAČKOJ (VIDEO)

Crna Hronika -

Srpska državljanka Elma Č. (17), koja je u ponedeljak pronađena mrtva u izbegličkom centru u nemačkom gradu Sankt Augustinu, sahranjena je danas u rodnom Unkelu.

Srpkinju iz okoline Tutina na večni počinak su ispratili članovi porodice, prijatelji i brojni poznanici. Stanovnici Unkela donirali su i novac za pomoć njenim roditeljima.

Podsetimo, porodica je 30. novembra prijavila Elmin nestanak jer je izašla s drugaricama i nije se vratila. Policija je tri dana tragala za njom, a potraga je okončana u ponedeljak, kada je u sobi u izbegličkoj kući u Sankt Augustinu pronađeno njeno telo. Zbog sumnje da je počinio brutalno ubistvo uhapšen je Brajan S. (19) iz Kenije, koji je policiji priznao zločin.

Tinejdžeri su se slučajno upoznali u Bonu, gde su bili s prijateljima. Kenijac je nakon nekoliko boca alkohola i flertovanja Srpkinji predložio da krenu u njegovu sobu.

Još uvek nije jasno šta se u toj prostoriji tačno desilo, ali je utvrđeno da devojka nije ubijena ni hladnim ni vatrenim oružjem, a nije ni zadavljena. Prema prvim pretpostavkama, Elma je silovana do smrti.

Kenijac Brajan S. (19) je priznao zločin. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave i da je bio nasilan. Njen leš je držao dva dana u jednoj od soba u kolektivnom izbegličkom smeštaju

(Kurir.rs/D.S./Foto:Printscreen YouTube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track