TRKAO SE SA DRUGOVIMA, PAO SA MOTORA, A ONI GA PREGAZILI I POBEGLI! Stravična smrt mladića (29) u Futogu! OČEVICI NE PAMTE STRAVIČNIJI PRIZOR
Foto: Printscreen Facebook

KRENULI DA JEDU POSLE PROVODA

TRKAO SE SA DRUGOVIMA, PAO SA MOTORA, A ONI GA PREGAZILI I POBEGLI! Stravična smrt mladića (29) u Futogu! OČEVICI NE PAMTE STRAVIČNIJI PRIZOR

Crna Hronika -

Ostoja Gagić (29) poginuo je u subotu u 20.40 u Povrtarskoj ulici u Futogu, trkajući se sa motorom sa dvojicom drugova koji su bili u automobilu i koji su ga, kako tvrde očevici na kraju i pregazili!

Gagić je bio na motoru, kada je naleteo na parkirani automobil, a nakon toga udarila su ga još dva automobila. Poginuo je na licu mesta, tako da je ekipa hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Kako kaže Futožanin ispred čije kuće se dogodila užasna nesreća i koji je prvi istrčao napolje i zatekao stravičan prizor, u pitanju je bila trka drugova koja se završila kobno - tragedijom koju će čitavo naselje pamtiti godinama.

foto: Profimedia

"Čuo sam udarac i istrčao napolje iz kuće. Scena je bila užasna, to nikad neću zaboraviti, mladić je ležao pored motora i jedva disao. Oko nas je sve uništeno, motor, automobil. Odmah smo zvali Hitnu, ali nije mu bilo spasa. Mislim da je bio živ još 10 minuta posle pada", rekao je ovaj Futožanin.

Kada je na mesto nesreće stigla policija, očevici pričaju da se ubrzo saznalo i da je jedan automobil u bekstvu. Pomoću tablica brzo je identifikovan, a ispostavilo se, kako kažu meštani, da je su to bili drugovi preminulog sa kojima je pre nesreće bio u kafani.

Nakon provoda hteli su nešto da pojedu, a prema nezvaničnim saznanjima, tu noć su i pili. Odlučili su da se trkaju do mesta gde će da jedu, dvojica u automobilu i Gagić na motoru.

"Kako smo čuli od inspektora i saučesnika nesreće, vozač motora je prvo skrenuo, podleteo i udario u dva automobila ispred kuće, odbio se na put, gde ga je udario automobil koji je išao iz suprotnog smera, a zatim su ga udarili i drugari sa kojima se trkao. Oni nisu bili tu kad sam izašao napolje, a kako sam čuo od policije, pobegli su, ali su ih brzo pronašli", kaže jedan od meštana.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track