MILOŠ SREBRIĆ IZNEO ODBRANU Flekica progovorio: Nisam ubio Kristinu!
Foto: Privatna Arhiva

viši sud

MILOŠ SREBRIĆ IZNEO ODBRANU Flekica progovorio: Nisam ubio Kristinu!

Crna Hronika -

Miloš Srebrić, zvani Flekica, koji je optužen da je u maju prošle godine tokom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19), juče je pred sudom negirao krivicu tvrdeći da sa tim zločinom nema nikakve veze.

- Ostajem pri svojoj ranijoj odbrani. Nisam izvršio ovo krivično delo. Nakon hapšenja policija me je maltretirala, ali i pored svega toga nisam priznao dela za koje me terete jer ih nisam uradio - kazao je Srebrić, koji je inače često kupovao na ovoj pumpi jer živi u blizini.

Odgovarajući na pitanja sudije i tužioca, Srebrić je rekao da ne zna koliko je ljudi radilo na pumpi, kao i da kobne noći na nju nije svraćao.

- Jesam prošao auto-putem oko ponoći sa suprugom Vanjom. Krenuli smo kod mog oca u selo kod Velike Plane, gde je trebalo da provedemo produženi vikend. Prema tom vremenu koje se navodi optužnici, ja sam tad bio u stanu sa Vanjom - ispričao je optuženi.

Kada mu je predočeno da ga je jedan od zaposlenih sa pumpe prepoznao, Srebrić je izrazio čuđenje.

- Kako je moguće da me prepozna po očima i glasu, a da ne primeti dve crvene fleke koje imam od rođenja kod obrve - pitao se Srebrić.

U optužnici se navodi da je Srebrić prišao oštećenima iz šumarka pored pumpe, kao i da je držeći pištolj u desnoj ruci viknuo: "Ovo je pljačka. Dajte sve što imate. Uđite unutra." Potom je pištolj koji je držao u ruci opalio i nesrećnu devojku pogodio u glavu.

(Kurir.rs/I.M./Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track