PUCNJAVA USRED BELA DANA U NOVOM SADU: Mladić (20) ranjen u nogu!
Foto: S.S.

drama

PUCNJAVA USRED BELA DANA U NOVOM SADU: Mladić (20) ranjen u nogu!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Dvadesetgodišnji mladić Goran V.iz Novog Sada, ranjen je u pucnjavi, oko 14 časova, na Bulevaru Jovana Dučića, nedaleko od vrtića „Guliver“ na Novom naselju.

-Mladić G. V. ranjen u pucnjavi na Novom Naselju primljen je u stacionar Urgentnog centra, KC Vojvodine, sa teškim telesnim povredama natkolenice. Pacijent je hemodinamski stabilan i posle kompletne dijagnostike planirano je operativno lecenje - rečeno nam je PR službi KCV.

Povređenom dvadesetogodišnjaku koji je zadobio prostrelnu ranu desne butine, na licu mesta pomoć je ukazala medicinska ekipa Službe hitne pomoći, a zatim je prevežen u Urgentni centar.

foto: S.S.

Zasada je nepoznato, ko je i zbog čega pucao u Gorana, a policija koja je obavila uviđaj, traga za napadačem, koji je pucao iz vatrenog oružja. Novosadska policija u saradnji sa Tužilaštvom ovo delo kvalifikono je kao teška telesna povreda.

Kako nezvanično saznajemo, povređeni mladić je od ranije poznat policiji po raznim krivičnim delima, a dovodio se u vezu sa oružjem, drogom I nasiljem.

Malobrojni stanari okolnih zgrada sa kojima smo razgovarali, kažu da nisu čuli pucnjavu i da ne znaju o kom je mladiću reč. Još dodaju, da su za nemili događaj saznali tek kada su čuli sirene hitne pomoći i policije.

-Očigledno da napadač nije imao nameru da ga ubije i zbog toga mu je napadač pucao u nogu. Za sada samo prepostavljamo da su neki neraščićeni računi. Da li će mladić s obzirom da ima policijski dosijes, hteti da sarađuje sa policijom, znaće se kada bude sposoban da da izjavu – kaže naš izvor.

(Kurir.rs/S. S., Foto: S. S).

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja