POSLE DIVLJANJA HAMERA U BEOGRADU, POLICIJA TRAGA ZA ŠOTROM, A ON SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: Evo šta je jutros postavljeno na njegovom profilu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

Incident koji je uznemirio Beograđane

POSLE DIVLJANJA HAMERA U BEOGRADU, POLICIJA TRAGA ZA ŠOTROM, A ON SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: Evo šta je jutros postavljeno na njegovom profilu (VIDEO)

Crna Hronika -

Posle jučerašnjeg divljanja hamera u centru Beograda, za čijim je volanom bio muškarac za kojim policija još traga, na Instagramu osumnjičenog Olivera Šotre, poznatog stend-ap komičara i sina biznismena Rajka Šotre, osvanuli su postovi i video snimak.

Šotra je, naime, na ovoj društvenoj mreži u toku protekle noći naveo da "u Srbiji nije boravio poslednjih godinu dana", a sve je navodno potvrdio svojim videom sa železničke stanice u Berlinu, na kojoj se, kako kaže, nalazi na putu ka Tajlandu.

Podsetimo, jučerašnja drama je počela oko 14 časova u blizini Brankovog mosta, u Carice Milice, kada je muškarac za volanom hamera prvo pokosio semafor na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu gde je oštetio više parkiranih vozila.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

"Velikom brzinom je proleteo kroz ulicu i, oborivši prvo semafor, udario u trafiku na uglu dok je radnica bila unutra. Kiosk je potpuno uništen, staklo je popucalo, proizvodi su popadali, a radnica je srećom prošla samo s povredom ruke", naveo je izvor Kurira.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track