STEFAN I JOVANA POGINULI U NESREĆI KOD KRUŠEVCA, NJIHOVA TEK ROĐENA BEBA OSTALA SIROČE: Užasna tragedija zavila dve porodice u crno, a ove potresne poruke prijatelja i rođaka slamaju srca
Foto: Facebook Printscreen

tuga

STEFAN I JOVANA POGINULI U NESREĆI KOD KRUŠEVCA, NJIHOVA TEK ROĐENA BEBA OSTALA SIROČE: Užasna tragedija zavila dve porodice u crno, a ove potresne poruke prijatelja i rođaka slamaju srca

Crna Hronika -

Duže od 24 sata prijatelji, rođaci, školski drugovi, poznanici opraštaju se od Stefana Ilića (26), mladića koji je vozeći “fijata” nastradao u četvrtak oko 6.45 u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoz Kruševac” na putu Kruševac-Kaonik.

Društvene mreže preplavljene su porukama tuge zbog pogibije, ali porukama podrške porodici da izdrži teške dane koji predstoje.

Rano jutros, dan nakon što je izgubila supruga i oca svoje bebe, mlada porodilja Jovana Milenković(25), podlegla je teškim povredama iz istog udesa, gde su povređeni i njena mlađa sestra Teodora i otac, Saša Milenković.

foto: Printscreen RTS

- ”Stevo, brate moj, neka te anđeli čuvaju”,”Tuga, nema reči utehe koliko je to bolno”, ”Neka ti je laka zemlja brate, sine, druže”, ”Večno te pamtimo” - samo su neke od desetine poruka objavljenih na profilu nastradalog Stefana Ilića, čije su telo nakon sudara, vatrogasci nadljudskim naporima izvlačili iz smrskanog vozila.

Sve molitve Stefanove i Jovanine porodice bile su nakon strašnih vesti o pogibiji mladog vozača usmerene ka borbi za život porodilje i novorođenčeta, koje je na svet carskim rezom došlo u operacionoj sali kruševačke hirurgije. Beba je transportovana za KC Kragujevac.

- Žive u Đunisu, moj sin sa snajom, trebalo je 24.januara da se porodi, čekali su prvo dete...- ispričala je Stefanova majka Mirjana Tamburić, dok je sa najbližima čekala vesti iz Jedinice intenzivnog lečenja.

Nakon jučerašnjeg direktnog sudara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (36) iz okoline Kruševca određeno je zadržanje do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja