BILO JOJ JE 7, PRVO JU JE MAZIO PO KOSI, A ONDA POČEO DA JOJ DIRA GRUDI: Šok u Šidu! Hranitelj koji ima i unuke priznao da je 6 godina seksualno uznemiravao štićenicu?!
Foto: Shutterstock

Učenica (18) Tek sad smogla hrabrosti da ga prijavi

BILO JOJ JE 7, PRVO JU JE MAZIO PO KOSI, A ONDA POČEO DA JOJ DIRA GRUDI: Šok u Šidu! Hranitelj koji ima i unuke priznao da je 6 godina seksualno uznemiravao štićenicu?!

Crna Hronika -

Hranitelj M. M. (60), iz Šida, koji se 12 godina bavi ovim poslom u šidskoj opštini, osumnjičen je da je seksualno uznemiravao štićenicu. Navodno, to je činio unazad šest godina, a ona je smogla hrabrosti da ga prijavi tek sada kada je napunila 18 godina.

Devojka je svoje muke iznela zaposlenima Centra za socijalni rad prošle nedelje, a oni su to preneli policiji, pišu Novosti.

Osumnjičeni Mirko M. je uhapšen i kako list piše, saslušan u Tužilaštvu, gde je priznao delo i potpisao sporazum o priznanju krivice. Njemu je tužilac odredio godinu dana kućnog pritvora.

Dejan Logarušić, direktor šidskog Centra za socijalni rad, u razgovoru za list kaže da niko nije mogao da nasluti šta se štićenici dešava, kao i da trenutno brinu o njenom psihičkom stanju, koje je posle svega veoma loše.

Učenica treće godine Srednje tehničke škole u Šidu kod hranitelja je došla sa sedam godina.

- Čim se devojka požalila našoj radnici, mi smo odmah o tome obavestili policiju. Verujte, i svi smo u šoku. Mirko je važio za ozbiljnog porodičnog čoveka, jer ima dvoje odrasle dece, unučiće. Njega smo uvek isticali kao primer dobrog hraniteljstva - kaže direktor Logarušić za Novosti.

foto: Shutterstock/Ilustracija

A sve je počelo dodirivanjem devojčice po kosi i glavi, da bi kasnije preraslo u dodirivanje njenih grudi i genitalija. Na sreću, sve se završilo na dodirima.

Ginekološkim nalazima je utvrđeno da učenica nije imala seksualne odnose.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Shutterstock/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track