LUDOM SREĆOM ŽIV, ITALIJANI SE KRSTILI: Srbin (31) iz Petrovca na Mlavi pijan 15 kilometara vozio u suprotnom smeru na auto-stradi
Foto: AP/Ilustracija

u noći između nedelje i ponedeljka

LUDOM SREĆOM ŽIV, ITALIJANI SE KRSTILI: Srbin (31) iz Petrovca na Mlavi pijan 15 kilometara vozio u suprotnom smeru na auto-stradi

Crna Hronika -

POŽAREVAC - Italijanska policija je u ponedeljak 21. januara u 5 časova ujutru, zaustavila S.A. (31) državljanina Srbije, koji je pod uticajem alkohola vozio u suprotnom smeru na auto-putu.

U saopštenju koje je objavila italijanska policija navodi se da im je u noći između nedelje i ponedeljka, od strane učesnika u saobraćaju signalizirano da se na deonici auto-puta A-31 u opštini Longare kod Vićenze kretalo vozilo u suprotnom smeru na auto-putu. Brzom intervencijom policije, 31-godišnji S.A. državljanin Srbije koji je, kako se saznaje, iz okoline Petrovca na Mlavi, zaustavljen u Tori di Kuartesolo.

Kako piše u saopštenju, 31-godišnji S.A. koji je upravljao vozilom marke „opel“, na auto-put u pogrešnom smeru ušao je na području Verone, u Duevilu, i vozio je u kontra smeru narednih 15 kilometara, dok ga policija nije presrela i zaustavila. Alkotestom mu je utvrđeno 1,5 promila alkohola u krvi.

On je priveden u policijsku stanicu gde je zadržan do trežnjenja, vozilo i vozačka dozvola su mu oduzeti, a sledi mu i prekršajna prijava.

(Kurir.rs/TPKnews/Foto: AP/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track