TAJNA ŠIFRA ZA LIKVIDACIJE! Samo 10 minuta posle surovog ubistva škaljarca Dalibora Đurića snajperom u zatvoru, stigla je OVA PORUKA! KLUPKO SE ODMOTAVA
Foto: Instagram

MISTERIOZNO UBISTVO

TAJNA ŠIFRA ZA LIKVIDACIJE! Samo 10 minuta posle surovog ubistva škaljarca Dalibora Đurića snajperom u zatvoru, stigla je OVA PORUKA! KLUPKO SE ODMOTAVA

Crna Hronika -

Prilikom prezentacije izveštaja o veštačenju telefona Dejana Pavićevića i Miloša Trba, kojima se sudi za pomaganje u uništavanju dokaza u ubistvu Dalibora Đurića, sudija je uočio da nalaz ne sadrži komunikacije optuženih koje su imali na dan ubistva.

Prema oceni sudija Dragoja Jovića, nalaz koji je potpisao veštak ne sadrži poruke koje su stizale optuženima Trbu i Pavićeviću, kao ni sadržine poruka koje su oni slali. Sudija je pojasnio da mora da se izvrši prepis poruka na dan ubistva, a jedna od njih glasi: "Ubiše onog Đurića na ekonomiji…"

Poruka ove sadržine stigla je svega 10-ak minuta nakon likvidacije kada, kako sudija ističe, nijedan medij još nije objavio tu informaciju niti je javnost bila upoznata sa ubistovm. Veštak se obavezao da će utvrditi od koga je ova poruka stigla, što će izneti na narednom suđenju koje je zakazano za 26. mart.

Podsetimo, Dalibor Đurić, bio je okarakterisan kao pripadnik škaljarskog klana, a ubijen je u septembru 2016. godine, i to dok se nalazio na izdržavanju zatvorske kazne u Spužu.

foto: Vijesti.me/ Boris Pejović

On se nalazio u spuškom zatvoru od 24. oktobra 2014. zbog krivičnog dela "iznuda", a u bilo je toku i suđenje za nasilničko ponašanje.

Đurić i njegov drug Jovan Jovanović osuđeni su za krivično delo iznuda na štetu Marjana Netzmeskale, kojem su uz upotrebu sile i pretnje u naselju Škaljari u tamošnjem auto-servisu oduzeli vozilo marke "mercedes A160" i čamac marke "faeton", vrednosti od preko 20.000 evra.

Presudom sudije Danijele Samardžić, Đurić je dobio zatvorsku kaznu od dve godine, a Jovanović godinu i šest meseci.

foto: Printscreen Rudar

Osim ovog krivičnog dela, Đurić se zajedno sa Podgoričaninom Ivanom Lopičićem, koji je kasnije ubijen, našao na optuženičkoj klupi zbog nasilničkog ponašanja na štetu Bojana i Nemanje Boričića iz Budve i Nikole Čenića iz Kotora, koji su prijavili policiji da su ih njima nepoznate osobe napale i pretukle u lokalu "Vinomania" u Starom gradu u Kotoru.

Đurić se dva puta našao ne meti napadača tokom 2006. godine ranjen je u napadu u Kotoru, a sumnjalo se da je na njega tada pucao Slobodan Stevović (29), koji je nešto kasnije ubijen na Dorćolu.

U septembru 2011. godine povređen je i u eksploziji bombe koja je bila postavljena u ulazu zgrade na Novom Beogradu.

(Kurir.rs/CDM/Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja