NAŠLI GA PIJANOG NA BETONU, KAD SU GA TREZNILI NOŽEM NAPAO MEDICINSKU SESTRU: U Novom Sadu uhapšen višestruki silovatelj Dušan Murgaški Pikaso
Ilustracija, Foto: RTV

ubistvo u pokušaju

NAŠLI GA PIJANOG NA BETONU, KAD SU GA TREZNILI NOŽEM NAPAO MEDICINSKU SESTRU: U Novom Sadu uhapšen višestruki silovatelj Dušan Murgaški Pikaso

Crna Hronika -

Dušan Murgaški zvani Pikaso (60), uhapšen je od strane novosadske policije, zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Policija je saopštila da se sumnja da je on napao nožem radnicu Centra za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine i lakše je povredio.

Kako je za Kurir potvrdio Siniša Knežević PR KCV-a danas je njihova radnica M.Č. (1975) povređena na radnom mestu i zadobila višestruke povrede po telu. Posle hirurške obrade i pregleda psihologa, ona je zbog psihičkih trauma puštena na kućno lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama Pikaso je na Odelenju rehabilitacije povredio medicinsku sestru M.Č. (43), ali ona svu sreću nije životno ugrožena.

Njega je ekipa Hitne pomoći u toku današnjeg dana na ulici pronašla u alkoholisanom stanju, kako leži na betonu. Nakon odvođenja na detoksikaciju, on je dospeo do spomenutog odelenja, gde je napao medicinsku sestru.

Inače, kako saznajemo radi se o višestrukom silovatelju, koji je 30.novembra prošle godine izašao iz zatvora.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track