STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE U KLADOVU: Rođenog brata isprebijao motikom i polomio mu lobanju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

UHAPŠEN

STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE U KLADOVU: Rođenog brata isprebijao motikom i polomio mu lobanju

Crna Hronika -

KLADOVO – Policija u Kladovu lišila je slobode Boru M. (46), koji je, sa više udaraca motikom u glavu, pokušao da ubije svog dve godine mlađeg rođenog brata Stevu M.

- Steva i Bora su se sporečkali u porodičnoj kući u kladovskom selu Grabovica – priča izvor upoznat sa slučajem. – Mlađi brat je kazao da ne želi da se više raspravlja, i izašao je u dvorište. Međutim, Bora je potrčao za njim. Usput je dohvatio motiku i njome počeo Stevu da udara po glavi.

Stevine jauke su čule komšije, koje su stigle na vreme da Boru, koji je potpuno

bio izgubio kontrolu nad sobom, otrgnu od mlađeg brata.

-Kada su odvukli Boru, videli su da njegov mlađi brat leži u dvorištu sa ranama na glavi– dodaje naš sagovornik. – Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, čije su ekipe ubrzo stigle na lice mesta.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Filip Plavčić

U Kladovu su lekari samo mogli da Stevi pruže prvu pomoć, posle čega su ga odmah uputili u Opštu bolnicu u Boru.

-Pacijent je bio u teškom stanju, jer je imao višestruki prelom lobanje – rekao je dr Siniša Srbulović, načelnik Odeljenja neurohirurgije Opšte bolnice u Boru. – On je odmah operisan i sada je van životne opasnosti. Međutim, njegovo stanje je ozbiljno i on se i dalje prati.

Boru M. je policija, uz prijavu za pokušaj ubistva, lišila slobode. On je priznao da je udario brata motikom, ali je negirao da je pokušao da ga ubije. Njemu je, potom, određen jedomesečni pritvor.

(Kurir.rs/Večernje novosti, LJ.Trifunović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track