HAPŠENJE U SREMSKOJ MITROVICI: Plastičnim pištoljem opljačkali poštu, pa pobegli! Posle nekoliko dana hteli ponovo da provale u isti objekat
Foto: Profimedia

pritvor do 30 dana

HAPŠENJE U SREMSKOJ MITROVICI: Plastičnim pištoljem opljačkali poštu, pa pobegli! Posle nekoliko dana hteli ponovo da provale u isti objekat

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Pećincima, rasvetlili su razbojništvo, tešku krađu i tešku krađu u pokušaju i uhapsili L. M. (18) koji se tereti za ova krivična dela.

Protiv maloletne osobe koji se tereti za saizvršilaštvo, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Sumnja se da su L. M. i maloletnik, maskirani i uz pretnju replikama pištolja, krajem januara, ujutro, ušli u poštu i od radnika uzeli veću sumu novca.

Prilikom pretresa maloletnikovog stana, policija je pronašla odeću i mobilni telefon koji su korišćeni prilikom razbojništva.

Takođe se sumnja da su L. M. i isti maloletnik polovinom januara ove godine pokušali da provale u istu poštu, a početkom septembra prošle godine obili poljoprivrednu apoteku iz koje su odneli dnevni pazar i dva lap topa.

Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, L. M. je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track