PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV TROJICE: Zaplenjeno 2,8 tona duvana u Loznici i Šapcu
Foto: Kurir/T.S.

po nalogu osnovnog javnog tužilaštva

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV TROJICE: Zaplenjeno 2,8 tona duvana u Loznici i Šapcu

Crna Hronika -

LOZNICA – Policija je zaplenila oko 2,8 tona duvana u listu i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podnela krivičnu prijavu protiv tri osobe.

Pedesetogodišnji i četrdesetogodišnji muškarac se sumnjiče da su zajedno, u 2018. godini, nabavili 2.776 kilograma duvana u listu bez odgovarajuće dokumentacije i skladištili ga na dve odvojene lokacije.

foto: PU Šabac

Policija je najpre u okolini Loznice, u pomoćnom objektu u dvorištu jednog porodičnog domaćinstva, koje je koristio sedamdesetdvogodišnji muškarac, koji je dvojici osumnjičenih dao dozvolu za skladištenje, pronašla 55 bala sušenog duvana u listu, težine oko 1.501 kilogram.

U Šapcu je istoga dana u garaži porodične kuće pedesetogodišnjeg muškarca, pronađeno i 1.275 kilograma sušenog duvana u listu spakovanog u 45 bala.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina u saizvršilaštvu protiv pedesetogodišnjeg i četrdesetogodišnjeg muškarca podneta je krivična prijava, dok se sedamdesetdvogodišnji muškarac sumnjiči za nedozvoljeno skladištenje robe, saopšteno je danas iz PU Šabac.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja