ON JE VEČERAS UPUCAN NA VOŽDOVCU: Dva metka u leđa trenera BOKSERSKE REPREZENTACIJE SRBIJE
Foto: Facebook/Printscreen

ON JE VEČERAS UPUCAN NA VOŽDOVCU: Dva metka u leđa trenera BOKSERSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

Crna Hronika -

Trener Bokserske reprezentacije Srbije Mane Marčeta (38) ranjen je večeras oko 21 sat u Ulici Tome Rosandića kod broja 15 na Voždovcu.

Nepoznati napadač ispalio je dva metka u leđa proslavljenom bokseru, koji je nakon ranjavanja je otpuzao do desetak metara udaljenog trotoara, gde je pronađen i prevezen na reanimaciju.

Kako saznajemo trenutno se nalazi u Urgentnom centru i nije životno ugrožen.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Zavidna karijera

Mane Marčeta se rodio 1981.godine u Bajinoj Bašti u Srbiji. Prema rečima poznavaoca prilika u srpskom boksu od prvog dana bilo je jasno da je izuzetno nadaren i odvažan borac.

To je potvrdio time što mu je trebalo samo 6 meseci da postane kadetski prvak Jugoslavije u srednjoj kategoriji, a samo malo kasnije i vice šampion Evrope na prvenstvu koje se održavalo 1997. godine u Makedoniji

U amaterskom ringu, Mane se takmičio za različite klubove i bio uspešan kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji. Boksujući za Partizan, Vojvodinu, Kraljevo, Radnik iz Bijeljine, Bosanski Brod, dva puta je bio pojedinačni prvak Srbije u super teškoj kategoriji, tri puta pojedinačni prvak BiH, i dva puta ekipni šampion BiH.

Odboksovao je oko 150 amaterskih mečeva

Marčeta je trenutno jedan od trenera Bokserske reprezentacije Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track