DARIO STRADAO U UDESU, DRUG VOZIO PIJAN?! Određen pritvor za L.G. (27) iz Male Bosne
Foto: Profimedia

DARIO STRADAO U UDESU, DRUG VOZIO PIJAN?! Određen pritvor za L.G. (27) iz Male Bosne

Crna Hronika -

Viši sud u Subotici odredio je pritvor za L.G.(27) iz Male Bosne, zbog sumnje da je u potpuno alkoholisanom stanju, upravljajući vozilom BMW, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio dvadesetjednogodišnji Dario Marinović, iz Male Bosne.

U trenutku nesreće, u subotu 16. februara, oko šest sati ujutro, na zaobilaznici na Bunariću, kod Subotice, prema autoputu ka petlji Istok, dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je Dario sedeo na mestu suvozača, a njegov drug L.G. je upravljao vozilom BMW, koji se kako se pretpostavlja u vožnji prevrtao i dospeo sa kolovoza na obližnji atar.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto nesreće, vozač je zbrinut u subotičkoj bolnici i nije životno ugrožen, ali u tragediji koja se desila na putu, za Daria na žalost nije bilo spasa.

Policija i tužilaštvo su posle uviđaja i istrage utvrdili da postoji sumnja oko odgovornosti vozača, a u saopštenju Višeg suda se navodi, da se L. G. stavlja na teret sumnja, da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Rešenje o pritvoru je doneto zbog „zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela”, navodi se u saopštenju.

N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track