AUTO-ŠKOLA NEMA VEZE S DROGOM! Oglasila se majka uhapšenog Nebojše Džabića!
Foto: Fejsbuk

narko-banda

AUTO-ŠKOLA NEMA VEZE S DROGOM! Oglasila se majka uhapšenog Nebojše Džabića!

Crna Hronika -

Biljana Džabić smatra da njen sin Nebojša nije umešan u poslove s narkoticima, kao i da površno poznaje članove krimi-grupe koju je okupio džudista Miloš Vukićević

Biljana Džabić, majka Nebojše Džabića (25), koji je uhapšen kao član kriminalne grupe koju je navodno organizovao bivši džudista Miloš Vukićević (27), kaže za Kurir da je auto-škola porodice Džabić ugledna firma i da nije korišćena kao paravan za trgovinu drogom.

Podsetimo, sportista Miloš Vukićević uhapšen je prekjuče kao vođa bande koja je duže vreme prodavala narkotike po gej klubovima u Beogradu. Osim njega, lisice na ruke stavljene su i Nebojši Džabiću, Nemanji Iliću (19), Jasminu Ismailiju (39) i Aleksandru Maniću (20). Sumnja se da je grupa drogu transportovala vozilima auto-škole, u kojoj je uhapšeni Nebojša direktor i instruktor.

Majka uhapšenog Džabića smatra da njen sin nije bio umešan u poslove s drogom.

- Mislim da optužbe nisu tačne, ali će istraga pokazati. Ne znam na osnovu čega je Nebojša uhapšen jer kod njega nije ništa pronađeno. Bila sam kod kuće kad su policajci došli da ga privedu. Rekli su mi da će ga vratiti, ali da ne znaju kad - kaže Biljana.

Prema njenim rečima, Nebojša je u auto-školi radio kao direktor i instruktor, ali su sve poslove obavljali ona i njen suprug.

- Nisu koristili našu firmu kao paravan za drogu. To nema nikakvog smisla. Ozbiljna smo firma. Kod nas nema laži i prevara - priča ona.

Kako dodaje, njen sin samo površno poznaje grupu uhapšenih mladića.

- Nisu se družili aktivno, ali se poznaju. Beograd je veliko selo, svi se znaju. Skoro svi ti momci su se obučavali u našoj auto-školi. Nebojša ima kompleks, pa voli da provodi vreme s ljudima koji važe za "opasne momke" - kaže Biljana.

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto:Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja