POP JORDO OCINKARIO MAJKU I ĆERKU NARKO-DILERKE  Svetlana Popadić: Presuda je nezakonita, imam alibi!
Foto: printscreen Instagram/Facebook

šverc droge

POP JORDO OCINKARIO MAJKU I ĆERKU NARKO-DILERKE Svetlana Popadić: Presuda je nezakonita, imam alibi!

Crna Hronika -

Svetlana Popadić tvrdi da je sud tokom postupka trpeo pritisak, koji je na kraju rezultirao osuđujućom presudom

Svetlana Popadić (47) iz Lopaša kod Požege, koja je sa ćerkom Anom (25) osuđena na ukupno osam godina zatvora zbog krijumčarenja 25 kilograma marihuane, pronađene u automobilu u kojem su bili pop Milan Jordović (42) i transvestit Zoran Marinković (44), tvrdi da je sud tokom postupka trpeo pritisak, koji je na kraju rezultirao osuđujućom presudom.

- Svi predlozi moje odbrane su odbijeni, a tužilaštvo je dovodilo svedoke koji su govorili o trivijalnim stvarima, a ne o krijumčarenju droge, što je predmet optužbe. Nadam se da će ova presuda nakon žalbe pasti, jer je potpuno nezakonita - tvrdi Popadićeva, koja je juče za Kurir dala ekskluzivnu ispovest, u kojoj je prvi put govorila o svom hapšenju.

tvrdi da ima alibi
tvrdi da ima alibifoto: Instagram

Njen branilac, advokat Slavko Petrić pojasnio je da je tokom suđenja jedan svedok policajac tvrdio da je video Svetlanu i njen automobil u Preljini, na dan kada su, po navodima optužnice, pop Jordović i transvestit Marinković kretali na Kosovo da preuzmu drogu.

- Dokazali smo da je to nemoguće, jer je taj dan Svetlanin automobil bio u servisu, što je potvrdio i mehaničar. Dostavili smo račun kao dokaz, a zatim tražili da se istog dana pribavi servisna knjižica iz automobila koji je od Svetlaninog hapšenja sve vreme bio ispred policijske stanice. Sud je tek posle desetak dana zatražio knjižicu, a umesto one koju smo tražili dostavljena je stara, od pre dve godine - kaže Petrić.

Sve je laž Popa ne poznajem Svetlana Popadić je u ispovesti za Kurir rekla "da joj je cela afera montirana i da su ona i njena ćerka osuđene bez dokaza". - Sve je laž. Popa Jordovića ne poznajem. Osuđene smo samo na osnovu njegove izjave i izjave Zorana Marinkovića, koga poznajem na "dobar dan". Nadam se da će se do kraja postupka saznati šta se krije iza svega ovoga - rekla je Popadićeva.

(Kurir.rs/ I.Milićević/ Foto: Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track