Najnovije vesti

ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE U BERILJU! ZLATA SKOČILA U BUNAR, A MUŽ ZA NJOM: Dva sata je pokušavao da joj drži glavu iznad vode, ali uzalud... (FOTO)
Foto: Biljana Roganović, Privatna Arhiva

TRAGEDIJA

ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE U BERILJU! ZLATA SKOČILA U BUNAR, A MUŽ ZA NJOM: Dva sata je pokušavao da joj drži glavu iznad vode, ali uzalud... (FOTO)

Crna Hronika

Zlata Paunović ( 62) iz prokupačkog sela Berilje tragično je nastradala kada je skočila u bunar u svom dvorištu. Njen suprug Miroljub (70) nije uspeo da je spreči, ali je za njom skočio u bunar i tako su oboje ostali dole dva sata, dok ih nisu izvadili vatrogasci. Kako nam je potvrđeno u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ Miroljub je doveden u 9:15 časova u kritičnom stanju, sa temperaturom tela od 27 stepeni.


"Uspeli smo da mu stabilizujemo stanje, ali je još uvek u velikom šoku", rečeno nam je u prokupačkoj bolnici.

 

foto: Biljana Roganović

Nezvanično smo saznali da je u bunaru supruginu glavu pokušavao da održi iznad vode čitava dva sata. Ipak, ona je preminula najverovatnije i pre nego što je on ušao u bunar koji je dubok 10 metara.

 

"Bilo je strašno. Samo sam čula Miroljuba kako me doziva i brzo sam dotrčala do njihove kuće. On mi je tada rekao da je Zlata skočila u bunar i da odmah zovem policiju i Hitnu službu. Otrčala sam u kuću i čim sam ih pozvala opet istrčala napolje. Tražila sam ga, ali ga nije bilo. Onda sam videla njegove cipele ispred bunara i dotrčala do tamo", kaže još uvek uznemirena Jelena Paunović, koja je rođaka i živi u kući pored Zlate i Miroljuba.

 

foto: Biljana Roganović

Ona dodaje da je pogledala u bunar i videla i Miroljuba.

"Zatim su došli vatrogasci, nastala je gužva. Bilo je strašno", dodaje Jelena.

 

Nesrećnoj Zlati nije bilo spasa, a Miroljub je završio u bolnici.

 

"U stanju je teške traume i čitav dan je pitao da li je njegova supruga dobro. Niko nije imao snage da mu kaže da je preminula, a on je uporno pitao", saznajemo nezvanično od osobe koja je upućena u istragu.

 

foto: Biljana Roganović

Zlatin i Miroljubov sin Bojan kaže da mu nije jasno šta je njegovu majku nateralo na takav čin.

 

"Otac voli malo da popije, ali on nikoga nikada nije dirao. Ne znam šta je moglo da je natera da skoči", kazao nam je Bojan.

 

I on je u šoku i nije raspoložen za razgovor. Kako kaže na poslu su mu javili šta se dogodilo.

 

Oko bunara vidljivi tragovi krvi. Kako kažu komšije, Miroljub je sam čistio taj bunar i ne bi bilo prvi put da uđe, ali je ovoga puta verovatno pokušavajući da spasi suprugu naglo uskočio i nije se obezbedio da izađe.

 

(Kurir.rs/B.R./Foto: B.R/Privatna arhiva)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...