ĐORĐEVI RODITELJI PROPALI U ZEMLJU: Porodica nasilnika iz Bogatića se ne oglašava
Foto: Privatna Arhiva

ZANEMELI

ĐORĐEVI RODITELJI PROPALI U ZEMLJU: Porodica nasilnika iz Bogatića se ne oglašava

Crna Hronika -

Ne oglašavaju se Niko iz familije Lacković iz Klenja još se nije oglasio zbog zverskog prebijanja Ivane Filipović (22), koja se i dalje nalazi na bolničkom lečenju u Kamenici zbog teških povreda

Roditelji nasilnika Đorđa Lackovića (24), koji je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) i iživljavo se nad njom u stanu koji su iznajmljivali u Novom Sadu, do danas se nisu oglasili u medijima i izneli svoju verziju događaja.

Uprkos brojnim pokušajima Kurira, niko iz porodice Lacković nije želeo da komunicira i bilo šta komentariše.

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, vest o hapšenju njihovog sina, koji je suočen sa stravičnim optužbama, zatvorila ih je u kuću, iz koje gotovo da i ne izlaze.

- Nakon što se u medijima pojavila vest da je Đorđe uhapšen, njegovi roditelji su otišli u Novi Sad kako bi videli šta se zapravo dogodilo. Kada su po dolasku shvatili da je stvar veoma ozbiljna, što im je navodno potvrdio i njegov advokat, ali i da se Ivana nalazi u bolnici s teškim povredama, odmah su se uputili u dom Ivaninih roditelja - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On je dodao da su tamo Lackovići naišli na zatvorena vrata, o čemu je Kurir već pisao.

- Ivanini roditelji i brat odbili su da ih prime i povedu bilo kakav razgovor o svemu što se dogodilo - rekao je naš sagovornik.

foto: Privatna Arhiva

Da je svaki razgovor dve porodice u ovom trenutku potpuno suvišan, potvrdio je brat pretučene devojke Ivan Filipović.

- Tačno je da nismo želeli da ih vidimo i da razgovaramo s njima - rekao je brat masakrirane devojke.

Upitan da prokomentariše Ivanino stanje i navode nekih medija da je na saslušanju u policiji ona branila svog mučitelja, zabrinuti brat kaže da to nije tačno.

- Ivana u svojoj izjavi nije branila Đorđa i nije tačno da je rekla da je pala niz stepenice. Inače, moja sestra je, uprkos svim povredama koje ima, u stabilnom stanju i pod konstantnim je lekarskim nadzorom - rekao je Ivan Filipović.

Podsetimo, nasilje koje je zgrozilo i potreslo Srbiju desilo se u utorak, 12. marta, kada je Lacković, kako je naveo, u napadu ljubomore fizički nasrnuo na devojku Ivanu Filipović. Kako smo ranije objavili, osumnjičeni za zverski napad je nesrećnu devojku prvo udarao rukama i nogama. Potom joj je drvenom motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu. To mu nije bilo dovoljno, pa joj je nožem naneo i nekoliko posekotina po telu.

Istraga

SLEDE SASLUŠANJA SVEDOKA I VEŠTAČENJA

Kako Kurir saznaje, u daljem toku istrage biće saslušani svedoci, ali i naloženo veštačenje Ivaninih povreda i kompletnog zdravstvenog stanja, od čega će najviše zavisiti dalji koraci tužilaštva koje protiv Đorđa Lackovića vodi istragu. Takođe, kako nezvanično saznajemo, biće naloženo i njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje.

Kurir / M. Čvorić - J. Rafailović

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track