NOVOSAĐANIN M. M. (29) KRITIČNO : Preživeo pad sa 12. sprata!
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

horor

NOVOSAĐANIN M. M. (29) KRITIČNO : Preživeo pad sa 12. sprata!

Crna Hronika -

Povređeni muškarac zadobio je teške povrede i životno je ugrožen, a sumnja se da je pao u ambis dok je pokušavao da sa terase na poslednjem spratu solitera skoči na krov

Novosađanin M. M. (29) teško je povređen preksinoć, kada je pao sa 12. sprata solitera koji se nalazi u Bulevaru Jovana Dučića 27 u Novom Sadu, a kako saznajemo, njegovo stanje je kritično.

Prema prvim informacijama iz istrage, nesreća se dogodila prilikom mladićevog pokušaja da sa terase na 12. spratu preskoči na krov zgrade, kada je propao u ponor i pao na beton.

Mladić je po dolasku Hitne pomoći bio u svesnom stanju, a nakon što je prebačen u Urgentni centar, odmah je odveden u hiruršku salu zbog teških povreda.

- Niko od stanara ne zna ko je mladić koji je pao sa naše zgrade. Čuli smo da je sa terase na poslednjem spratu hteo da preskoči na drugi deo krova gde se nalaze šupe. Verovatno je zbog mraka prevideo da se iza ograde koju je preskakao nalazi provalija - ispričala je za Kurir jedna stanarka solitera.

Ona kaže da sumnja da je povređeni mladić od nekog bežao.

- Priča se po zgradi da ga je neko jurio i da je on sa ulice uleteo u soliter i popeo se liftom na poslednji sprat. Verovatno je hteo da se sakrije u tim šupama. Sumnjamo da mu je pad ublažilo to što je padajući udarao telom u ograde terasa - kaže naša sagovornica.

U Urgentnom centru KC Vojvodine kažu da je pacijent u teškom stanju.

- U kasnim večernjim satima u Urgentni centar KCV primljen je pacijent M. M. sa višestrukim teškim telesnim povredama i prelomima. Urađena je kompletna medicinska dijagnostika i pacijent je odmah operisan. On je u teškom opštem stanju, životno je ugrožen i nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije UC Kliničkog centra Vojvodine - kazao je portparol KC Vojvodine Siniša Knežević.

Istraga Imao drogu u džepu?

Kako Kurir saznaje, policija je u džepovima povređenog mladića pronašla oko pedeset grama supstance za koju se sumnja da je narkotik. Pokrenuta je istraga, nakon koje bi trebalo da bude poznato kako se mladić našao na krovu ove višespratnice, a potom i pao.

(Kurir.rs/ S. S. - J. R./ Foto Ilustracija Tanjug Jaroslav Pap)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track