UŽAS U ARILJU: Pretio ženi, pa isekao svastiku!
Foto: Shutter

dramatično

UŽAS U ARILJU: Pretio ženi, pa isekao svastiku!

Crna Hronika -

Muškarac (39) uhapšen pošto je pijan pretio bivšoj supruzi da će je ubiti, a kad je njena sestra došla da je odbrani, povredio ju je nožem

Policija u Arilju uhapsila je muškarca (39) iz ovog grada zbog sumnje da je nožem isekao rođenu sestru svoje bivše supruge.

Kako saznajemo, prava drama odigrala se u petak po podne u porodičnoj kući roditelja nasilnikove žene, koja ga je napustila i sa dvoje maloletne dece preselila se kod roditelja.

Zaključala se

- Žena je videla bivšeg muža u dvorištu i pobegla je. Utrčala je u sobu, gde se zaključala. Muž, koji najverovatnije bio pijan, ušao je u kuću za njom i pokušao da razvali vrata sobe u kojoj je ona bila. Udarao je vrata rukama i nogama i sve vreme je pretio da će je ubiti, a kod sebe je imao i nož. U tim trenucima u kući su bili i sin i ćerka od 12 i 14 godina - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, nesrećna žena i deca počeli su da kukaju i dozivaju pomoć, a vrisku je čula mlađa sestra žrtve i ustremila se na nasilnog zeta.

Rvali se

- Pokušala je da mu otme nož. Došlo je do rvanja. U jednom trenutku je uspela da obori zeta na pod. Tokom borbe s napadačem zadobila je posekotine od noža po rukama, ali je uspela da mu ga otme - kaže sagovornik i dodaje da je nasilnik nakon ovoga pobegao.

- Policija ga je ubrzo pronašla na ulici i uhapsila ga. Njemu je zbog nasilja u porodici određen pritvor do 30 dana - kaže izvor.

Nije poznat policiji Molio suprugu da mu se vrati Kako saznajemo, uhapšeni nasilnik nije odranije poznat policiji po porodičnom nasilju. - Kažu da je i ranije dolazio u kuću tasta i tašte i molio ženu da mu se vrati. Do sada nije bilo pretnji niti nasilja. Sada je otišao korak dalje, zbog čega je policija odmah reagovala - kaže izvor.

(Kurir.rs/Z. Š./ Foto:Shutter )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track