SRAMOTA! NEKO BI ZBOG OVOGA MOGAO DA POGINE: Putni prelaz u Mladenovcu počeo da radi pre 20 dana, a lopov odneo sigurnosnu kameru! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

lopovluk

SRAMOTA! NEKO BI ZBOG OVOGA MOGAO DA POGINE: Putni prelaz u Mladenovcu počeo da radi pre 20 dana, a lopov odneo sigurnosnu kameru! (VIDEO)

Crna Hronika -

Na novoizgrađenom putnom prelazu "Pijaca" u Mladenovcu, koji je pre samo dvadesetak dana pušten u rad, lopov je tokom noći ukrao video sigurnosnu kameru. Kako je saopšteno iz Infrastrukture železnice Srbije, do krađe je došlo u noći između 18. i 19. marta, tridesetak minuta posle ponoći.

Navdi se da je lopov došetao do putnog prelaza, obukao radno odelo, popeo se na reflektorski stub, skinuo video kameru i odšetao sa mesta krađe. Za svega desetak minuta sa novog putnog prelaza u Mladenovcu odneta je video oprema.

Kradljivac pritom nije znao da ga je snimila druga sigurnosna kamera na ovom putnom prelazu. Infrastruktura Srbije priprema krivičnu prijavu, koju će uz ovaj snimak dostaviti nadležnim organima.

Navodi se da ovom krađom nije samo naneta materijalna šteta zbog ukradene kamere, već se bez sigurnosnih snimaka sa novog putnog prelaza ne može na pravi način pratiti stanje bezbednosti železničkog i drumskom saobraćaja na ovom mestu.

Dodaje se da je najsavremeniji automatizovani putni prelaz "Pijaca" u Mladenovcu, "Infrastruktura železnice Srbije" uložila je oko 20 miliona dinara i izgradila ga upravo zbog potreba građana ovog naselja.

"Infrastruktura železnice Srbije" očekuje da će lopov brzo biti pronađen i kažnjen.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track