ZAKAZANO SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA IZAZIVANJE TEŠKE NESREĆE: Vozač autobusa koji je naleteo na voditeljku Deu Đurđević danas u Tužilaštvu
Foto: Pritnscreen

prvo osnovno tužilaštvi

ZAKAZANO SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA IZAZIVANJE TEŠKE NESREĆE: Vozač autobusa koji je naleteo na voditeljku Deu Đurđević danas u Tužilaštvu

Crna Hronika -

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zakazalo za danas saslušanje B.J, vozača koji je upravljao autobusom koji je naleteo na voditeljku Pinka Deu Đurđević i teško je povredio, 7. februara.

B.J. će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", najavljeno je iz tužilaštva.

Ova saobraćajna nezgoda se dogodila 7. februara oko 6 časova kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Voditeljka Dea Đurđević je tom prilikom zadobila teške telesne povrede, navodi tužilaštvo u informaciji objavljenoj na sajtu.

Dodaje da je postupajuci zamenik javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju na licu mesta, u dosadašnjem toku postupka je prikupio potrebna obaveštenja od državnih organa i druge dokaze, pa je osumnjičenom uputio poziv za saslušanje.

Nakon saslušanja osumnjicenog, tužilaštvo će zakazati ispitivanja svedoka, odnosno svih učesnika saobraćajne nezgode i narediti saobraćajno tehničko veštačenje na okolnosti prostorno vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode, navodi tužilaštvo.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track