POKUŠAJ UBISTVA BIZNISMENA NA SENJAKU: Slučaj Beko na čekanju zbog novog sudije!
Foto: Marina Lopičić

VIŠI SUD

POKUŠAJ UBISTVA BIZNISMENA NA SENJAKU: Slučaj Beko na čekanju zbog novog sudije!

Crna Hronika -

Postupak protiv Zdravkovića i Adrovčeve počeo je iz početka jer je došlo do promene člana sudskog veća, koji je, kako je objasnila sudija Marina Anđelković, otišao u penziju

Aleksandar Zdravković i Maja Adrovac, optuženi za pokušaj ubistva biznismena i vlasnika "Luke Beograd" Milana Beka, na jučerašnjem ponovljenom suđenju negirali su krivicu i naveli da nemaju veze sa ovim događajem.

Podsetimo, postupak protiv Zdravkovića i Adrovčeve počeo je iz početka jer je došlo do promene člana sudskog veća, koji je, kako je objasnila sudija Marina Anđelković, otišao u penziju.

biznismen Beko sa advokatom
biznismen Beko sa advokatomfoto: Marina Lopičić

- Suđenje mora da počne iz početka da bi se nova članica upoznala sa slučajem - rekla je Anđelkovićeva.

Jučerašnji glavni pretres trajao je svega petnaestak minuta, a za to vreme je sudija navela da je pročitana optužnica i da je optuženi razumeju, kao i da ostaju pri svojim ranijim odbranama. U nastavku suđenja očekuje se da će polovinom maja putem video-linka svedočiti Ivan Adrovac, suprug optužene Maje, koji se nalazi u zatvoru u Švajcarskoj.

Podsetimo, pokušaj atentata na Milana Beka dogodio se u novembru 2014, a Maja Adrovac uhapšena je u julu naredne godine zbog njenog DNK profila koji je pronađen na čaurama.

(Kurir.rs/ J.I. / Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track