MAJKA ŽRTVE ŽELJKA VASIĆA OGORČENA: Besna sam što mu je advokatica odlagala robiju!
Foto: Privatna Arhiva

udes u stepojevcu

MAJKA ŽRTVE ŽELJKA VASIĆA OGORČENA: Besna sam što mu je advokatica odlagala robiju!

Crna Hronika -

Ruža Mićić, majka poginule Slađane Lesandrić, koju je kolima usmrtio klijent Bosiljke Đukić, kaže da je nezadovoljna što su muljali s odlaskom u zatvor

Porodica Slađane Lesandrić (46), koju je pre tri godine kolima usmrtio Željko Vasić (32), revoltirana je saznanjem da je on uz pomoć svoje advokatice Bosiljke Đukić (58) odlagao odlazak na robiju!

Ruža Mićić, Slađanina majka, kaže da je pre svega besna zato što je Vasić osuđen na 27 meseci zatvora zbog smrti njene ćerke.

osuđen zbog nesreće
osuđen zbog nesrećefoto: Privatna Arhiva

- Ubio mi je dete, a kao da je napravio neki prekršaj. Em je dobio malu kaznu, em je još i odlagao njeno izvršenje, a u sve to je umešana i advokatica... Nisam znala da je uhapšena, ali svakako nisam zadovoljna - rekla je Ruža.

Nesrećna žena kaže da nije bilo u redu ni to što je Vasić ubrzo posle hapšenja bio pušten da se brani sa slobode.

- Objasnili su mi da je to bio nesrećan slučaj, pa da je on zato pušten na slobodu. Pričali su mi ljudi da ga viđaju kako se šetka po Stepojevcu i peva, a mog deteta više nema. Mnogo sam nezadovoljna - kaže naša sagovornica i dodaje:

- Posle te tragedije, roditelji Željka Vasića su nas samo jednom pozvali, i to da izjave saučešće. Bilo je to mesec dana od nesreće.

Slađana Lesendrić bila je majka dvoje male dece. Poginula je u oktobru 2016, kada ju je Vasić udario kolima na Ibarskoj magistrali dok je sa decom išla kraj puta.

- On nije želeo da ide na robiju, pa je uz pomoć advokatice Bosiljke Đukić, Nenada Pečinovića, lekara iz KBC Zvezdara, i policajca Aleksandra Živkovića čak dva puta uspeo da odloži odlazak u zatvor. To mu je pošlo za rukom tako što je lekar Pečinović, navodno na nagovor advokatice i policajca, sačinio lažnu dokumentaciju o njegovom bolničkom lečenju - kaže izvor.

Nakon što su ove malverzacije otkrivene, policija je uhapsila advokaticu, lekara i policajca, a posle saslušanja pritvor je određen lekaru i policajcu, dok je Đukićeva puštena.

Bez komentara Advokatica nedostupna Kurir je juče pokušavao da stupi u kontakt s advokaticom Bosiljkom Đukić, ali je broj poznat redakciji bio nedostupan. U njenoj advokatskoj kancelariji se javila žena koja je rekla da Đukićeva nije tu, ali da će preneti poruku kako bi nam se ona sama javila, što se nije dogodilo do zaključenja ovog broja.

(Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto: Facebook, privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track