KUMA ZORANA MARJANOVIĆA SASLUŠANA U POLICIJI ZBOG KRAĐE STRUJE?! Komšija podigao tužbu protiv nje!
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

nastavak sage

KUMA ZORANA MARJANOVIĆA SASLUŠANA U POLICIJI ZBOG KRAĐE STRUJE?! Komšija podigao tužbu protiv nje!

Crna Hronika -

Meštanin Borče tužio Veru Vukomanović, kumu porodice Zorana Marjanovića, zbog duga za električnu energiju

Vera Vukomanović, kuma porodice Zorana Marjanovića, privedena je pre nekoliko dana na saslušanje zbog spora za neplaćeni račun za struju, saznaje Kurir.

Prema našim saznanjima, po nalogu tužilaštva policija je Vukomanovićevu odvela u stanicu na Paliluli, gde je dala izjavu, nakon čega je puštena kući.

Ukraden kiosk

- Kuma porodice Marjanović je do pre nekoliko godina posedovala kiosk sa brzom hranom u Borči, nedaleko od kuće u kojoj živi. Nakon svađe i spora s jednim meštaninom ona je ostala bez tog objekta, a u policiji je, navodno, tvrdila da joj je upravo taj žitelj Borče oteo kiosk sa inventarom - navodi izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, Vera Vukomanović je zbog toga tužila komšiju.

- Tvrdila je da joj je taj čovek oteo posao i zato je odlučila da podigne tužbu. Međutim, ispostavilo se da je i njen komšija učinio istu stvar - podigao je tužbu protiv nje zbog toga što mu je, navodno, krala struju iz kioska za koji tvrdi da joj pripada. Takođe, tvrdila je i da je pre nekoliko godina još nekoliko ljudi u njenom kraju na identičan način ostalo bez trafika - dodaje naš sagovornik.

Hapšena i ranije

Podsetimo, Vera Vukomanović je pre godinu dana takođe privođena u policiju na razgovor, a protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da se policajcima lažno predstavila kao Zoranova majka Zorica Marjanović.

Krivičnom prijavom obuhvaćeno je i to što se prilikom vađenja nove lične karte potpisala umesto Zoranove majke.

Važan svedok Saslušana zbog ubistva Jelene Marjanović

Vera Vukomanović saslušana je kao jedan od važnih svedoka i u istrazi o ubistvu pevačice "Granda" Jelene Marjanović, čije je telo pronađeno 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Ona je na saslušanju rekla da se kobnog dana među poslednjima čula sa pevačicom.

(Kurir.rs/Foto:Zorana Jevtić, Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja