ŠOKANTNA ISPOVEST BIZNISMENA KOJI RASKRINKAVA ELITNU PROSTITUCIJU! Direktorka državne firme i njena sestra poznate kao VATRENA CRNKA I PLAVUŠA!
Foto: Profimedia

NASTAVAK ISPOVESTI

ŠOKANTNA ISPOVEST BIZNISMENA KOJI RASKRINKAVA ELITNU PROSTITUCIJU! Direktorka državne firme i njena sestra poznate kao VATRENA CRNKA I PLAVUŠA!

Crna Hronika -

Direktorka i njena sestra poznate su kao vatrene crnka i plavuša, a doktorka je jedna od najboljih ne samo u katalogu već i u krevetu, otkriva G. S. za Kurir

U elitnoj prostituciji nisu samo starlete, učesnice rijalitija ili estradne zvezde, novac na ovaj način zarađuju, verovali ili ne, bankarke, doktorke, advokatice, profesorke, direktorke državnih firmi... Bio sam iznenađen kada sam kasnije sretao ove žene kojima sam plaćao za seks.

Ovim rečima nastavlja svoju ispovest biznismen G. S. iz Beograda, koji je u jučerašnjem Kuriru kao dugogodišnji klijent otkrio mnoge tajne elitne prostitucije, ali i kako je sa prijateljima organizovao orgije u iznajmljenoj vili sa 60 devojaka.

foto: Profimedia

- Mnoge devojke iz ove priče svakodnevno viđam po televizijama i novinama. Nerviraju me njihove laži, a većina su prostitutke - priča G. S. i dodaje:

- Međutim, u ovom poslu ima žena koje se bave raznim zanimanjima. Ne čudi me da se prostitucijom bave siromašne i očajne devojke ili studentkinje, ali sam bio šokiran kada sam saznao da tu ima i intelektualki.

G. S. otkriva nekoliko susreta sa ženama iz hotelskih apartmana u „spoljnom“ svetu.

foto: Aleksandar Cile Jovanović, Profimedia

- Na nekoj proslavi naleteo sam na elitnu prostitutku za koju se ispostavilo da je jedna od direktorki u državnoj firmi, a došla je sa sestrom, koja takođe radi s njom. Poznate su kao vatrene crnka i plavuša, često smo ih iznajmljivali i za „trojke“. Susreli su nam se pogledi i sve se završilo na tome - kaže naš izvor. On prepričava i susret s prostitutkom u bolnici.

- Odvezao sam brata i njegovog sina kod lekara. U hodniku sam naleteo na jednu doktorku. Samo smo se pogledali, prošla je pored mene. Kada sam vratio film, shvatio sam da sam bio s njom najmanje pet puta. Čoveče, ni na pamet mi nije palo da je doktorka, i to pedijatar, jedna od najboljih ne samo u katalogu već i u krevetu - priča sagovornik Kurira.

Podsetimo, G. S. je nakon nedavnog hapšenja Mihajla Maksimovića, koji je označen kao najveći srpski makro, rešio da otkrije sve tajne ovog posla.

Ko sve podvodi

UDOVICA KRIMOSA MAKRO

Prema rečima G. S., u Srbiji ima mnogo žena makroa.

- Neke prostitutke same vremenom razvijaju ovaj posao, koriste brojne kontakte i bogate klijente. Istina je što ste pre neki dan pisali i za neke kreatorke i žene iz sveta medija i mode. Jedna od jačih makroa je, kako sam čuo, žena ubijenog mafijaša iz devedesetih godina. Ona navodno ima oko 50 devojaka - priča G. S.

Kurir / Rajko Nedić / Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track