EKSKLUZIVNO! OVO SU FOTOGRAFIJE PROSTITUTKI IZ KATALOGA MAKROA! Jedna od najboljih je DEČJI LEKAR! Evo ko je sve na spisku! BANKARKE, PROFESORKE, ADVOKATICE...
Foto: Aleksandar Cile Jovanović, Profimedia

klijent otkriva

EKSKLUZIVNO! OVO SU FOTOGRAFIJE PROSTITUTKI IZ KATALOGA MAKROA! Jedna od najboljih je DEČJI LEKAR! Evo ko je sve na spisku! BANKARKE, PROFESORKE, ADVOKATICE...

Crna Hronika -

Šokirali biste se kada biste videli poznate face koje se bave ovim poslom, a nisu samo starlete ili rijaliti zvezde... Verovali ili ne, bankarke, doktorke, advokatice, profesorke, direktorke državnih firmi... Bio sam iznenađen kada sam kasnije sretao ove žene kojima sam plaćao za seks.

foto: Kurir

Ovim rečima nastavlja svoju ispovest biznismen G. S. iz Beograda, koji je u jučerašnjem Kuriru kao dugogodišnji klijent otkrio mnoge tajne elitne prostitucije, ali i kako je sa prijateljima organizovao orgije u iznajmljenoj vili sa 60 devojaka.

foto: Kurir

- Međutim, u ovom poslu ima žena koje se bave raznim zanimanjima. Ne čudi me da se prostitucijom bave siromašne i očajne devojke ili studentkinje, ali sam bio šokiran kada sam saznao da tu ima i intelektualki.

foto: Kurir

G. S. otkriva nekoliko susreta sa ženama iz hotelskih apartmana u „spoljnom“ svetu.

foto: Kurir

- Na nekoj proslavi naleteo sam na elitnu prostitutku za koju se ispostavilo da je jedna od direktorki u državnoj firmi, a došla je sa sestrom, koja takođe radi s njom. Poznate su kao vatrene crnka i plavuša, često smo ih iznajmljivali i za „trojke“. Susreli su nam se pogledi i sve se završilo na tome - kaže naš izvor. On prepričava i susret s prostitutkom u bolnici.

foto: Kurir

- Odvezao sam brata i njegovog sina kod lekara. U hodniku sam naleteo na jednu doktorku. Samo smo se pogledali, prošla je pored mene. Kada sam vratio film, shvatio sam da sam bio s njom najmanje pet puta. Čoveče, ni na pamet mi nije palo da je doktorka, i to pedijatar, jedna od najboljih ne samo u katalogu već i u krevetu - priča sagovornik Kurira.

foto: Kurir

On kaže da se često dešava da prostitutke naručene iz kataloga odbiju da dođu i da u tom slučaju dolaze druge.

- Veliki broj devojaka želi da se bavi ovim poslom, katalog je pun, i koja neće da radi u tom trenutku, dolazi druga. Ne može niko da ih natera, niti je makroima padalo na pamet da ih primoravaju, niti su imali vremena za to. Mi smo uspešni biznismeni i želimo da se povremeno opustimo, da organizujemo dobru žurku i da budemo sa lepim i atraktivnim devojkama - priča naš sagovornik

Zdravstveni pregled OD NJIH 13 SAMO JEDNA „ISPRAVNA“!

G. S. kaže da većina makroa vodi računa o zdravstvenom stanju devojaka, da idu redovno na kontrole.

- Prošle godine je njih 13 trebalo da putuje sa biznismenima na jedno egzotično ostrvo. Međutim, samo jedna, inače poznata rijaliti zvezda, prošla je test, pa je čovek morao da sakupi novu ekipu - kaže naš sagovornik i dodaje da ozbiljni makroi izbacuju devojke iz posla ukoliko se drogiraju.

foto: Aleksandar Jovanović

ČINJENICE

Mihajlo Maksimović i njegov brat Dušan Milenković u pritvoru su od kraja februara zbog sumnje da su devojke primoravali da pružaju seksualne usluge za novac

Maksimović je ranije osuđivan za posredovanje u prostituciji i falsifikovanje, dok Milenković nije osuđivan

Devojke za koje se sumnja da su bile žrtve dobile su status posebno osetljivih svedoka

(Kurir.rs/R.Nedić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja