DILER NAPRAVIO HAOS U NIŠKOM SUDU: Peti put uhapšen, kad je dobio pritvor, udario policajca i pokušao da pobegne
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

drama

DILER NAPRAVIO HAOS U NIŠKOM SUDU: Peti put uhapšen, kad je dobio pritvor, udario policajca i pokušao da pobegne

Crna Hronika -

Nišlija P. S. koji je uhapšen zbog posedovanja droge, pokušao je danas oko 15.15 časova da pobegne iz zgrade Palate pravde kada je saznao da je predloženo određivanje pritvora.

- Incident se desio u zgradi Osnovnog suda kada je, posle saslušanja u Tužilaštvu, osumnjičeni saznao da je predloženo da mu se odredi pritvor. On je u hodniku zgrade suda odgurnuo i udario policajca koji je bio sa njim u pratnji nakon čega je pokušao da umakne, ali je brzom reakcijom policije uhvaćen u zgradi suda - kaže izvor, a navodi Blic.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Nišlije koje su se zadesile u blizini suda videli su pripadnike interventne jedinice ispred zgrade suda koji su brzo reagovali i sprečili bekstvo.

P. S. je jutros uhvaćen sa manjom količinom droge, ali prema nezvaničnim saznanjima, od početka godine to već peti put da ga policija privodi zbog posedovanja narkotika, pa je stoga nakon saslušanja u tužilaštvu, predloženo da mu se odredi pritvor.

Neusmnjivo je da će nakon poslednjeg incidenta, dobiti i prijavu za napad na ovlašćeno službeno lice, o čemu je, kako saznajemo, obavešteno i nadležno tužilaštvo.

(Kurir.rs/Blic, B.janaćković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track