ZAJEDNO U SMRT, UŽAS NA DUNAVU KOD KRČEDINA I NOVOG SADA: Pronađena tela prijatelja koji su se prevrnuli iz čamca u reku!
Foto: Privatna Arhiva

dragana i milorada uzela reka

ZAJEDNO U SMRT, UŽAS NA DUNAVU KOD KRČEDINA I NOVOG SADA: Pronađena tela prijatelja koji su se prevrnuli iz čamca u reku!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Tela dva drugara Dragana Risa (48) i Milorada Popovića, zvanog Pop (66) isplivala su iz Dunava posle dve nedelje.

- Telo Dragana Risa pronađeno je u subotu ujutru na obali Dunava kod Krčedina, dok je telo Milorada Popovića pronađeno istog dana, popodne u Dunavu ispod Varadinskog mosta,sa novosadske strane - kaže za Kurir, rođaka pokojnog Risa.

Da podsetimo, njih dvojica su 7.aprila, predveče vraćali sa vikendice s Rakovačke ade u Novi Sad čamcem. Tek što su krenuli, čamac, u kome su bila i dva bicikla, prevrnuo se. Popović je odmah potonuo u Dunav, dok je Ris još izvesno vreme plivao, ali je i on ubrzo potonuo. Čamac je pronađen nedaleko od mesta tragedije.

Nerazdvojni: Pop i Dragan
Nerazdvojni: Pop i Dragan foto: Privatna Arhiva

Kako nam je tada rekao Draganov brat, Mladen RIS, njih dvojica imali su neku vikendicu kod Rakovačkog dunavca. Često su bili tamo.

- Dragan je obožavao pecanje I reku. I evo na kraju Dunav nam ga uze – rekao je potreseni brat Mladen.

(Kurir.rs/S. S./Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track