Najnovije vesti

TROGODIŠNJA DEVOJČICA KOJU JE U PANČEVU IZUJEDAO PAS JOŠ U OPASNOSTI: Rane sanirane, urađena rekonstrukcija lica, ali lekare brine da ne dođe do infekcije
Ilustracija, Foto: Shutterstock

nadaju se najboljem

TROGODIŠNJA DEVOJČICA KOJU JE U PANČEVU IZUJEDAO PAS JOŠ U OPASNOSTI: Rane sanirane, urađena rekonstrukcija lica, ali lekare brine da ne dođe do infekcije

Crna Hronika

PANČEVO - Devojčici, koju je juče napao pas u Pančevu su sanirane rane i dobro je urađena plastična rekonstrukcija, a ono što nas sada najviše brine jeste da ne dođe do infekcije, rekao je direktor Instituta za majku i dete dr Radoje Simić, gde je i smeštena ova trogodišnjakanja.

 

On dodaje da se nadaju najboljem i napominje da je devojčica primljena sa težim povredama mekog tkiva.

 

"U jako lošem stanju je devojčica bila kada smo je primili, pas je naneo veliku štetu po licu devojcice, sam prizor je bio težak", kaže Simić.

 

Devojčica uzmenemirena i uplašena, noć je provela na intezivnoj nezi,objašnjava Simić, ali je danas od, kada je majka uz nju, bolje.

 

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Direktor Instituta kaže da će uskoro u lečenje devojčice uključiti i psihijatra, jer, kako objašnjava, trauma je prevelika.

 

Juče oko 17 časova i 30 minuta na Starom Tamišu, u Pančevu, pas je izujedao trogodišnju devojcicu.

 

Ona je sa teškim povredama lica prevezena u Institut za majku i dete u Beogradu gde su joj sanirane povrede, kažu iz MUP-a Pančevo za Tanjug.

 

Radnici pančevacke Zoohigijene nakon nemilog dogadaja izašli su odmah na lice mesta i uhvatili nečipovanog labradora koji je napao devojcicu.

Pas je smešten u prihvatilište.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...