Najnovije vesti

MISICA ZA KOJOM JE RASPISANA INTERPOL POTERNICA U BEKSTVU 2 GODINE! Slobodanka je bila je u rijalitiju, a onda pobegla iz KUĆNOG PRITVORA!
Foto: Printscreen

lepa, ali opasna

MISICA ZA KOJOM JE RASPISANA INTERPOL POTERNICA U BEKSTVU 2 GODINE! Slobodanka je bila je u rijalitiju, a onda pobegla iz KUĆNOG PRITVORA!

Crna Hronika

Nekadašnja Plejboj misica Slobodanka Boba Tošić nalazi se na Interpolovoj poternici, pošto je osuđena na dve i po godine zatvora zbog učešća u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala. Ona se već dve godine nalazi u bekstvu i o njoj ne postoje nikakve informacije.

 

Podsetimo, Boba Tošić je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“, zajedno s najkontroverznijom ličnošću bosanskog podzemlja Darkom Elezom. Misica je optužena da je u aprilu 2006, po nagovoru Darka Eleza, namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala, koga je Elez želeo da likvidira. Zbog ovoga je misica osuđena na dve i po godine.

Zbrisala iz kućnog pritvora

- Tošićeva je tokom postupka negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva. Ona je u septembru pobegla iz kućnog pritvora u Han Pijesku, a trebalo je da se javi na izdržavanje kazne - naveo je tada naš sagovornik.

 

foto: Facebook

 

Jedno vreme se sumnjalo da se upravo krije u Srbiji, gde je navodno bila locirana, ali do današnjeg dana nema zvanične potvrde ove informacije.

 

LUTKA S NASLOVNE STRANE

Slobodanka Boba Tošić srpskoj publici postala je poznata kao zečica s Plejbojeve duplerice i učesnica rijaliti programa „Survajver“, u kome se nije dugo zadržala. Fatalna lepotica je kao devetnaestogodišnjakinja ponela titulu mis fotogeničnosti, nakon čega je počela veoma uspešnu karijeru modela. Lepa Boba, nažalost, sada je poznata kao lice s Interpolove poternice.

 

Poternice Interpola OD CRNE DO CRVENE

„Crvena“ - najpoznatija, raspisuje se za počiniocima najtežih krivičnih dela, koji moraju da budu uhapšeni i isporučeni

„Žuta“ - međunarodna objava za pronalaženje nestalih lica

 „Narandžasta“ - kojom se upozoravaju policija, državne službe i internacionalne organizacije na potencijalne opasnosti

„Plava“ - obaveštenje o prikupljenim podacima o beguncu ili njegovim aktivnostima

„Zelena“ - raspisuje se kako bi se dobila obaveštenja ili dala upozorenja o bivšim osuđenicima za koje se sumnja da mogu da počine krivičcno delo u drugim zemljama

„Crna“ - raspisuje se za identifikaciju leševa.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...