UBICA JELENI SKINUO BURMU I DIRAO JOJ GAĆICE! Vladimir Marjanović o NOVOJ OPTUŽNICI protiv Zorana!
Foto: Privatna arhiva, Dragana Udovičić

ŠOKIRAO SVE

UBICA JELENI SKINUO BURMU I DIRAO JOJ GAĆICE! Vladimir Marjanović o NOVOJ OPTUŽNICI protiv Zorana!

Crna Hronika -

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33) i otac Zorana Marjanovića (40), optuženog za njeno ubistvo, oglasio se posle podizanja treće po redu optužnice protiv Zorana i istakao da je na lešu njegove snaje pronađeno pet nepoznatih DNK tragova.

Naime, Vladimir je na svom Fejsbuk profilu okačio nekoliko postova u kojima je jasno aludirao na to da njegov sin nije ubio svoju suprugu.

- Na patici i na levoj obali su dva DNK, na vešu i trenerci, kao i na prstu, sa kog su ubice skinule burmu. Ukupno pet DNK, od tri različite nepoznate osobe - napisao je Vladimir, indirektno upućujući na svoj stav da bi istražitelji morali da ispitaju koje nepoznate osobe su dodirivale njegovu snaju, skinule joj prsten sa desne ruke i tako ostavile svoje biološke tragove na njenom telu.

Za oca optuženog Zorana sporno je i to što „nije ispitano kretanje svih prisutnih na nasipu, kao ni njihov DNK“.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo je 20. aprila podiglo treću optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom ga tereti za svirepo ubistvo svoje supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

- U optužnici stoji da su kobnog dana na nasip došli Jelena, Zoran i njihova ćerka Jana. Jelena je otišla da trči, a Zoran i Jana su neko vreme bili zajedno, da bi Zoran u jednom trenutku ostavio dete na nasipu, spustio se do kanala i ubio Jelenu, nakon čega se vratio kod deteta - podseća izvor.

I sam Zoran, ali i njegov otac više puta su demantovali ovu verziju tragičnog događaja. Iako Vladimir u tužilaštvu nije želeo da svedoči, prvi je u javnosti izneo teoriju o tome da je njegovu snaju ubio tajkun.

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun! Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! Jelenu je ubio njen ljubavnik jer je htela da ga ostavi - ispričao je medijima Vladimir nakon što je njegov sin bio uhapšen u septembru 2017. Posle te šokantne tvrdnje, on više nikada nije želeo da priča o tome.

Nema dokaza Advokat Delibašić rekao za kurir

JANA JE DALA ALIBI OCU

Advokati Zorana Marjanovića poslali su odgovor na novu, dopunjenu optužnicu. Sada se čeka da sud odluči o tome da li će optužnicu potvrditi ili ne. Veljko Delibašić, jedan od Zoranovih branilaca, rekao je ranije za Kurir „da postupak protiv Marjanovića treba da se obustavi jer dokaza da je on ubica nema“.

- Jana, Zoranova i Jelenina ćerka, u svom iskazu u potpunosti je dala alibi Zoranu. Kategorički je tvrdila da se od tate ni na trenutak nije odvojila. Tvrdim da je nemoguće da krivično delo bude izvršeno kako je to u optužnici navedeno, da on ostavi dete, ubije suprugu i vrati se do ćerkice - rekao je Delibašić za Kurir i naveo da u trećoj optužnici ne postoje novi dokazi u odnosu na prethodne dve optužnice, koje je isto tužilaštvo podizalo, ali nisu prošle provere Višeg suda, a potom ni Apelacionog suda u Beogradu.

foto: Dragan Kadić
foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU! MAGAZIN STARS: Kaća Grujić - Izdržavala sam sve svoje momke

Ana Nikolić sumnja da joj je brak sa Rastom uništila crna magija, pa spas traži kod vračare. Neda Arnerić samo za Kurir Stars: Konačno sam srećna! Kaća Grujić ekskluzivno: Izdržavala sam sve svoje momke. Plus hit paparaco: Mrke nigde nema da vuče kolica - Ana Bekuta sama tegli s pijace.

foto: Kurir

Kurir/Jelena Ivić Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track