24 SATA MONSTRUM IZ NOVOG SADA U BEGU: Policija INTENZIVNO traga za Goranom koji je pred svojom decom macolom ubio ženu, tasta i taštu!
Foto: Slađana Stojanović, Printscreen Facebook

nezapamćeni zločin

24 SATA MONSTRUM IZ NOVOG SADA U BEGU: Policija INTENZIVNO traga za Goranom koji je pred svojom decom macolom ubio ženu, tasta i taštu!

Crna Hronika -

Potraga za Goranom Jankovićem (37), vulkanizerom iz Novog Sada, koji je juče ujutru macolom ubio suprugu Mirjanu (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, još traje.

Policija intenzivno traga za monstrumom koji je, naočigled sopstvene maloletne dece, pobio familiju, a sve zbog toga što je sumnjao da njegova supruga ima drugog muškarca.

Ubijeni tast Branislav Pajić
Ubijeni tast Branislav Pajićfoto: Privatna Arhiva

Ceo Novi Sad je pod blokadom, svi izlazi su zatvoreni i pod kontrolom, a nadleću ga i helikopteri. Međutim, Jankoviću još nisu ušli u trag.

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da postoje određene indicije o Jankovićevom kretanju, kao i da se očekuje da on uskoro bude uhapšen.

TROSTRUKO UBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO SRBIJU

Podsećamo, nakon što je Janković, posle krvavog pira koji je napravio, pobegao iz kuće, njihov stariji sin (10) je pozvao ujaka i rekao mu da je tata ubio mamu, baku i deku.

Nesrećni čovek je odmah dojurio do kuće pokojnika i zatekao neviđeni horor.

PRIJAVILA SUPRUGA ZBOG NASILJA U PORODICI

Goran Janković očigledno dobro zarađivao, o čemu svedoči sam izgled kuće, ali i dvorište u kojem se nalazi trampolina za decu, kao i mali motori i automobili, to očigledno nije bilo dovoljno za porodičnu stabilnost.

Ubijena Mirjana Janković sa mlađim sinom
Ubijena Mirjana Janković sa mlađim sinomfoto: Facebook, Printscreen

Ubijena Mirjana je, pre samo dve nedelje, prijavila supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja.

Jankovići imaju dva sina, od 10 i 3 godine.

(Kurir.rs/Foto: Slađana Stojanović/Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track