EKSKLUZIVNI PAPARACO! PRVA SLIKA MARKA MILIĆEVA NA SLOBODI: 5 godina ga niko nije video! Evo kako danas izgleda čovek koji je kantrimenom ubio Luku Jovanovića! (FOTO)
Foto: Kurir

EKSKLUZIVNO

EKSKLUZIVNI PAPARACO! PRVA SLIKA MARKA MILIĆEVA NA SLOBODI: 5 godina ga niko nije video! Evo kako danas izgleda čovek koji je kantrimenom ubio Luku Jovanovića! (FOTO)

Crna Hronika -

Bivši robijaš, koji je pre skoro tri meseca izašao iz KPZ Zabela, uslikan je kako s prijateljem ispija piće u jednom prestoničkom kafiću.

Marko Milićev (38), koji je u martu odslužio zatvorsku kaznu zbog toga što je 2014. automobilom „kantrimen“ na Brankovom mostu u Beogradu usmrtio Luku Jovanovića (21), izašao je iz ilegale i slobodno se šeta gradom, o čemu svedoči i ekskluzivna paparaco fotografija Kurira.

foto: Kurir

Milićev je 1. marta, posle tačno četiri i po godine, izašao iz Zabele kao slobodan građanin. Iako se u javnosti spekulisalo da će posle izlaska sa robije napustiti Srbiju, on to nije učinio, već boravi u Beogradu i, kako kaže naš izvor, trudi se da ne privlači previše pažnje.

Ćaskao s drugom

Paparaco Kurira uslikao je čuvenog vozača „kantrimena“ u jednom kafiću na periferiji Beograda i ovo je prva njegova fotografija od izlaska na slobodu. U lokalu je sedeo nešto više od sat vremena i to u društvu prijatelja, s kojim je razgovarao i ispijao piće. Mnogi su komentarisali da je vozač „kantrimena“ promenio imidž, jer je pustio gustu bradu i ošišao se maltene do glave.

foto: Kurir

Nakon ćaskanja s drugom, Milićev je, noseći crvenu svesku u ruci, napustio kafić i seo na suvozačevo mesto u automobil svog prijatelja. - Očigledno je ozbiljno shvatio zabranu koja je stupila na snagu po izlaska iz zatvora. Naime, on u naredne tri godine ne sme da seda za volan, u suprotnom, biće kažnjen. Ukoliko prekrši zabranu, sledi mu novčana kazna od 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i ponovno oduzimanje vozačke dozvole - objašnjava izvor.

Podsetimo, Marko Milićev je pre pet godina „kantrimenom“ na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, koji je u tom trenutku sa drugovima gurao pokvarenu „ladu“. Posle nesreće pobegao je u Tursku, pa u Kinu, gde je uhapšen u septembru 2014. i isporučen Srbiji. Naredne godine, osuđen je pred Trećim sudom na četiri i po godine zatvora zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, a iz zatvora Zabela izašao je pre nešto manje od tri meseca.

foto: Kurir Štampano

Tajno izašao iz zatvora

- Iz zatvora je pušten pred zoru, tako da ga niko nije video kako napušta KPZ. Takođe, po izlasku na slobodu nije želeo da daje izjave medijima - podseća izvor.

Markova mama Mirjana Marković je po njegovom puštanju na slobodu rekla „da će se Marko rešiti Srbije i svega“, što su mnogi protumačili kao da će otići iz zemlje.

Slobodan Jovanović, otac pokojnog Luke, rekao je ranije „da će Milićev sada da slavi po kafanama, a on će da obilazi Lukin grob“.

HRONOLOGIJA

  • 24. jul 2014. Milićev na Brankovom mostu pregazio Jovanovića
  • 1. septembar 2014. Marko Milićev uhapšen u Kini
  • 28. oktobar 2015. Milićev osuđen na 4,5 godina zatvora
  • 1. mart 2019. Milićev izašao iz zatvora

U čast kuma

MEMORIJAL

foto: Dado Đilas

U novobeogradskom bloku 63 juče je počeo, a danas će se završiti memorijalni turnir „Luka Jovanović“. Takmičenje u košarci organizovali su Lukini prijatelji s kumom pokojnog mladića Urošem Nikolićem na čelu.

Pismo Kuriru

TERET ĆU NOSITI ZAUVEK

foto: Privatna Arhiva

Milićev je, podsetimo, iz Zabele Kuriru poslao ekskluzivno pismo, koje je napisao rukom i u kojem je prvi i jedini put pričao o saobraćajnoj nesreći. - Luke više nema i to je teret koji ću nositi zauvek. Splet nesrećnih okolnosti doveo je do tragedije, voleo bih da se to promeni. Od saobraćajne nesreće napravljen je nekakav štampani rijaliti šou. Ne želim da umanjim svoju odgovornost, niti da preispitujem odgovornost drugih učesnika u ovoj nesreći. Te noći načinjene su mnoge greške, a jedini s kojim još želim da razgovaram o tome je otac nastradalog Luke - napisao je Milićev.

Misterija „kantrimena“

PORODICA DIVAC NEMA VEZE S KOLIMA

foto: Beta/Miloš Miškov

Kobnu saobraćajku od samog početka pratila je i misterija čiji je automobil „kantrimen“, kojim je Milićev usmrtio Luku. Istina je da taj auto ni dan-danas nije nađen, niti se zna da li je uništen, prodat ili bačen u reku. Najveća nepoznanica je ko je vlasnik „kantrimena“, a sam Milićev je rekao „da nema obavezu da otkrije ime vlasnika“ i nije to učinio. Kroz medije se provlačilo da auto ima neke veze sa Snežanom Divac, suprugom košarkaške legende Vlada Divca, ali su i Snežana i Vlade demantovali te navode. I sam Milićev je u svom pismu naveo „da oseća moralnu obavezu i da želi jasno da kaže da porodica Divac nema nikakve veze s njim, udesom ili vozilom“.

foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

Srbija vojna velesila

U regionu nam niko nije ravan

Intervju nedelje: Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije

Vučić mora da ostane na čelu SNS! Neki ministri treba da odu iz Vlade!

Zašto u Srbiji cisterne često ispadaju iz šina

Dramatično: Vagoni s otrovnim materijama iskaču zbog nemara i zastarelosti

Venčanje princa Dušana i Valerije

Zakleli se na večnu ljubav na Oplencu

Porodična tragedija potresla Mol

Ženu živu spalio pa mu se slošilo!

Trostruki ubica iz Novog Sada propao u zemlju

Sinovi pitaju gde je mama

Orodile se dve čuvene sportske porodice

Venčali se Džajina ćerka i brate Ane Ivanović

U Parizu startuje Rolan Garos

Nole: Došao sam po džoker slem

Amerikanci strepe

Ovo je srpski drim tim!

DANAS POKLON U KURIRU! NOVI BROJ MAGAZINA LENA: Otkrivamo sve o detoksikaciji

U novoj Leni pokazaćemo vam kako da na pravilan način očistite svoj organizam od neželjenih otrova koji mogu ozbiljno da ugroze vaše zdravlje, koji su prvi znaci psihoze na koje treba da obratite pažnju i kako da uy pet praktičnih saveta napravite savršene lokne.

Poklanjamo vam i recepte za ukusna jela sa tikvicama.

foto: Kurir

Kurir.rs/Mina Branković/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track