OVAJ UŽAS MEŠTANI MOLA PAMTE I DAN-DANAS: Na svega nekoliko metara od kuće u kojoj je muž u petak zapalio ženu, pre 3 godine dogodio se još jedan STRAVIČAN ZLOČIN!
Foto: Privatna arhiva/Printscreen Fejsbuk

HOROR

OVAJ UŽAS MEŠTANI MOLA PAMTE I DAN-DANAS: Na svega nekoliko metara od kuće u kojoj je muž u petak zapalio ženu, pre 3 godine dogodio se još jedan STRAVIČAN ZLOČIN!

Crna Hronika -

Tri godine unazad i svega nekoliko metara niže od kuće u kojoj je suprug Karolj L. (58) zapalio svoju suprugu Slavicu (47), a potom pokušao i samoubistvo, u naselju Mol dogodilo se dvostruko ubistvo.

Naime, martu 2016. godine Bane Jovanović zvani Safet uputio se prema Bečeju gde je hicem u glavu teško ranio svoju nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (koja je posle par meseci preminula u bolnici) i Jože Imrea, kod koga je ona živela kao podstanar.

Nakon toga, Safet je svoj krvavi pohod nastavio uputivši se prema Molu, gde je upao u kuću svog poznanika Matije Petrovića, ispalio tri hica iz pištolja i ubio ga na licu mesta, ranio njegovu suprugu Renatu, koja je svojim telom zaštitila četvoromesečnu kćerku, a zatim je pucavši ranio i njihovog sina Petra i snaju Natašu Sunomar.

Ispalivši metke, Safet je pobegao iz Srbije preko Mađarske granice. Da uspešno pređe granicu, pomogli su mu Mirko Pavlov i Tivadar Kolompara iz Horgoša, koji su ubrzo nakon ubistva uhapšena. Nakon 66 dana, ubica je uhapšen u Nemačkoj, a u Srbiju je izručen novembra 2016. godine.

Ovaj zločin je prodrmao i kikindsku policiju pa je te iste godine, po nalogu ministra Nebojše Stefanovića, nekoliko starešina suspendovano, jer su se družili sa osumnjičenim Jovanovićem.

Zavist i ljubomora

Za ovo hladnokrvno ubistvo iz 2016. sumnjalo se da je razlog za zločin bila bolesna zavist, što je potvrdio i Alen Petrović iz Ade, Natašin suprug, uveren da je upravo to dovelo do pucnjave u kući njegovog starijeg brata u Molu, ali i iste večeri u Bečeju.

- Safet je bio zavidan čak i ako bi neko imao bar 10 evra više od njega. Smetalo mu je i to što neko ima nešto da jede - rekao je on.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja