UHAPŠEN UBICA BRATA SAŠE CVETANOVIĆA PITBULA: Crnogorac pao u Novom Sadu, osumnjičen da je ZBOG OSVETE  likvidirao Jugoslava Cvetanovića u Vranju!
Jugoslav Cvetanović (levo) i Saša Cvetanović, zvani Pitbul, Foto: Privatna arhiva, MUP

AKCIJA POLICIJE

UHAPŠEN UBICA BRATA SAŠE CVETANOVIĆA PITBULA: Crnogorac pao u Novom Sadu, osumnjičen da je ZBOG OSVETE likvidirao Jugoslava Cvetanovića u Vranju!

Crna Hronika -

Crnogorski državljanin uhapšen je u Novom Sadu i sumnjiči se za ubistvo Jugoslava Cvetanovića (30), brata Saše Cvetanovića, zvanog Pitbul (35).

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Novom Sadu i Vranju, uhapsili su popodne u Novom Sadu Crnogorca M. V. (34) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP.

M. V. se sumnjiči da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Podsetimo, Saša Cvetanović zvani Pitbul (34) tereti se za ubistvo Nikole Bojovića (39), brata Luke Bojovića (39), vođe zemunskog klana. Njegov rođeni brat Jugoslav ubijen je iz osvete...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track