PRONAĐEN STEFAN MILOJEVIĆ (20): Mladić tvrdi da je otet u Slovačkoj
Foto: Printscreen

EPILOG

PRONAĐEN STEFAN MILOJEVIĆ (20): Mladić tvrdi da je otet u Slovačkoj

Crna Hronika -

Stefan Milojević (20) iz Kragujevca, koji je pre dve nedelje nestao u Bratislavi, gde je otišao da radi, pronađen je juče živ i zdrav u tom gradu.

Kako prenose mediji, nestali mladić je navodno svojoj devojci ispričao da je bio kidnapovan i opljačkan, a trenutno se nalazi u srpskoj ambasadi u Bratislavi.

Podsetimo, Milojević i njegova devojka Anđela su preko posrednika otišli u Slovačku da rade u jednom hotelu, u kome je Stefan navodno dobio otkaz nakon što je polomio ogradu na stepeništu i sa sprata pao u prizemlje.

Hitna pomoć je došla na mesto nesreće, ali i novinari, pa je navodno uprava hotela odlučila da ga otpusti nakon izlaska iz bolnice zbog "narušavanja ugleda hotela". Stefan i Anđela su se posle toga zaputili do Bratislave, gde su čekali voz za Plzenj.

- Anđela je sa šest torbi i oba njihova telefona ostala da čeka, dok je Stefan, kod koga su bili novac i sva njihova dokumenta i radne dozvole, otišao da kupi karte. Oko 22 sata me je pozvala i rekla da ga već čitav sat nema. Premrla od straha, nije znala šta da radi - ispričao je za medije Igor Milić, posrednik koji je par odveo u inostranstvo.

Tvrdnje mladića da je otet sumnjive su lokalnim vlastima jer je pregledom kamera na stanici utvrđeno da je sam u jednom trenutku krenuo ka centru grada.

(Kurir.rs/J. I./ Foto: Fejsbuk Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track